Witam!!! Mam na imię Agata, część z Was już mnie zna ze zlotu w Kocierzu, ale dopiero dziś się zalogowałam, więc się witam i pozdrawiam!!! Moje BMW to ... - patrz Anatol hehehe
Witam!!! Mam na imię Agata, część z Was już mnie zna ze zlotu w Kocierzu, ale dopiero dziś się zalogowałam, więc się witam i pozdrawiam!!! Moje BMW to ... - patrz Anatol hehehe
witamy księgową Stowarzyszenia BMW7 ... jako , że Olejusowa nie ma jeszcze aktywacji przez Sebka to również wita.
Pić trzeba ! Jeść można !
ulala :D będzie ostro :)
Anatol koniec żarcików o żonie na forum hehehe ;)
Proszę również o szybka reakcje adminów lub tego no yyy jak mu tam yy aha juniora :) i zblokowanie kilku tematów i shoutboxa dla kobiet :D
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Witam ....
Teraz to sie zacznie na forum ruch :D :D
Wydaje mi sie ze teraz trzeba koniecznie shoutboxa zablokowac no i niektore tematy :D :D
Macie rację, żarty się skończyły, koniec z wysyłaniem sobie zdjęć nagich pań przy samochodach, koniec świńskich kawałów :D Bedziemy monitorować na bieżąco Wasze wypowiedzi na forum heheheheh
Witam, witam
A mówiłem nie brać kobitek na zlot ;( :hah: ;)Zamieszczone przez Anatolowa_ABM
EVAN ! Cholera mowilem to samo .. Tak jakna pierwszym zlocie .. :D :DZamieszczone przez EVAN CORTEZ
Nie no spokojnie hehe bedzie dobrze , utworzy sie pod forum tajemne cos jak VIP :D
HEhe teraz to bedzie sie dzialo, ale moja nie ma czasu na siedzenie na forum wiec wiecie mam hallf live ... :D :D :what:
hehe Anatol ja nie wiem czy Ty masz puls-wypic tyle wódki i być trzeźwym na następny dzień :D Robocop czy co :hah:Zamieszczone przez Anatol