Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: 750i 97' calypsorot

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip
    BMW
    brak
    Cytat Zamieszczone przez Sebek Zobacz posta
    Ja także gratuluje.

Auto robi duże wrażenie a doznania z jazdy za kierownica nieziemskie (miałem okazje wypróbować).

Magia V12 dopadła mnie także na całego i mam nadzieje ze za parę miesięcy podobny rodzynek uzupełni moje skromne szeregi 7er !

W okolicach Bielska Białej był kiedyś jakiś dobry specjalista od wygniatania.
    Sebek, wcale nie takie skromne, masz E65 po przejażdżce którym zakochałem się w tym modelu- jakby na to nie patrzeć to przepaść pod względem komfortu i wielkości wnętrza do starszych serii 7. Dla mnie E65 to udana próba stworzenia auta nowoczesnego, ale konkurującego z W140 podobnymi wymiarami, rozmachem w projektowaniu, niezbyt poprawną, przysadzistą stylistyką- gdzie Mercedes uciekł już w tym czasie do poprawniejszej, wygładzonej W220, ale najwidoczniej klientom E65 do gustu przypadło, bo sprzedawała się jeszcze lepiej niż poprzednie generacje. A co więcej, z czasem podoba się to auto bardziej, niż na początku- kiedyś w TVN Turbo dość trafnie powiedzieli, że się "ładnie starzeje" ;)

Od pewnego czasu, znów przez Ciebie i Twoją śliwkową lalkę, która ostatnio trafiła w Twoje ręce, zacząłem chorować na E32, ale nie wyrobię finansowo jak się takie zachcianki ciągle będą pojawiać :D Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się sfinalizować zamierzenia odnośnie korekty jej lakieru, a i na forum wrzucimy jakąś fotorelację z detailingu, bo mimo tego, że była dopiero malowana, uważam, że jeszcze sporo z tego lakieru da się wyciągnąć.

Pozdrawiam i życzę szybkiego uzupełnienia kolekcji o 750!

Cytat Zamieszczone przez BeeMWu. Zobacz posta
    Autko mega, gratuluję :) A środek mnie zahipnotyzował, wygląda, jakby auto tyle co opuściło salon.
    Dzięki! Sam jestem zdziwiony jak ktoś się z tym autem do tej pory obchodził, bo na dobrą sprawę jeszcze tego wnętrza nawet nie wyprałem (zresztą w sumie nie ma po co).
    Ostatnio edytowane przez lukasz740 ; 13-08-2014 o 21:01