Polonistą nie jestem tym bardziej znakomitym, ale 99% ludzi z tego forum wolałaby czytać wypowiedzi innych które trzymają się ładu a nie pisane jednym haustem, uwierz mi to pomaga. Tak na marginesie, z takim podejściem już na wejściu może Ci być ciężko.
Daj sobie na luz radzionkowski cfaniaku, widzę że jak parę razy napisałem coś nie po twojej myśli i udowodniłem Ci na żywo że wciskasz kity to już jestem ten nie dobry.
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Bardzo proszę o uspokojenie się i o wyjaśnienie wszystkiego na PW.
Od tej pory każda inna wypowiedź niz : Hej, Witamy na Forum lub inna forma przywitania będzie nagradzana.
Pozdrawiam.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
dobra wyluzujmy i i nie sprzeczajmy się, bo nie po to się tu zalogowałem, aby wytykać sobie błędy a po to, żeby uzyskać pewne cenne informacje i rady, które pomogą mi doprowadzić moją ślicznotkę do takiego stanu jaki chciałbym osiągnąć pozdrawiam
nowus125 dobra wyluzujmy i i nie sprzeczajmy się, bo nie po to się tu zalogowałem, aby wytykać sobie błędy a po to, żeby uzyskać pewne cenne informacje i rady, które pomogą mi doprowadzić moją ślicznotkę do takiego stanu jaki chciałbym osiągnąć pozdrawiam
Witam! No i tego się trzymaj kolego! Ps. zdania z interpunkcją lepiej się czyta. Pozdrawiam!
Może się mylę...ale czy to nie słynny kolega który zawsze nam wpierał że ma 750 i tak w kółko robił nas w ....??? Przecież to zdjęcie które teraz wstawił to też jakieś z ....
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
to zdjęcie ze spotu nie robione przeze mnie i podpisne przez osobę, która je zrobiła, także pewnie dlatego niewiarygodnie wygląda zaraz wrzucę robione przeze mnie mniej wyraziste dlatego tamte bardziej mi się podobało
ładna, taka ukraińska![]()
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.