Strona 1 z 18 12311 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 176

W±tek: Mercedes w140 S500

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    Aktualnie Audi s4 b5 - nie biæ ...
    Sk±d
    wwa

Mercedes w140 S500

Co o tym my¶licie: http://moto.allegro.pl/item921502865...wypadkowy.html

Wiem, ¿e to mercedes, ¿e szatan zawita³ na forum itp ale wole spytaæ tu bo jako¶ bardziej ufam waszym opiniom ni¿ ludziom z innych forów a z w³asnego do¶wiadczenia wiem, ¿e te stare mercedesy s± nie do zabicia a na tego balerona mówi±, ¿e to ostatni s³uszny merc st±d te¿ moje pytanie bo wygl±da cudnie a i wyposa¿enie mi³e.

Zastanawia mnie ten komp i gps, gdzie jest ekran do nich bo to chyba nie na tym ma³ym radiu ?

No i te foty tak ³adne, ¿e mi a¿ zaje¿d¿aj± photoshopem choæ tu ju¿ pewnie siê czepiam :P

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ

Re: Mercedes w140 S500

Cytat Zamieszczone przez buju2
    Zastanawia mnie ten komp i gps, gdzie jest ekran do nich bo to chyba nie na tym ma³ym radiu ?
    Komputer pok³adowy w tych autach mie¶ci siê pod klapk± (szufladk±?) - tu¿ nad nadmuchami po¶rodku deski.

Je¶li chodzi o GPS - w du¿o nowszym "okularze" W211 - by³ rodzaj bardzo uproszczonej nawigacji. Nigdy tego nie widzia³em, ale od kumpla wiem, ¿e pokazuje tylko strza³ki (?).
    Zgadujê, ¿e tu jest to samo (pewnie na tym monochromatycznym ekranie radyjka). :)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Ze zdjêæ ¶liczny. Od zawsze za mn± chodzi takie co¶. Tylko pewnie skusze siê na 600 w longu :P A co do navi, to dok³adnie tak jak mówicie- na wy¶wietlaczu radia pojawiaj± siê strza³ki i chyba odleg³o¶æ do manewru. Bardzo podobne rozwi±zanie by³o w Lancii Kappa
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    Sk±d
    wwa
    Pomy¶la³by cz³owiek, ¿e mercedes wymy¶li w tamtych latach co¶ lepszego je¶li chodzi o navi.

7ka
    Go¶æ
    Przepiekny!!

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Cychol
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    R 1200 RT
    Sk±d
    siê bior± dzieci?
    na pewno kto¶ siê postara³ i zrobi³ ³adne zdjêcia, no i przygotowa³ do tych zdjêæ auto... Na pierwszy rzut oka nie ma nic do zarzucenia...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    520iA
    Sk±d
    Chorzów
    Naprawde piekny samochod, to prawdziwy Merc mega komfortowy o wyjatkowej jakosci wykonania a ten egzemplarz rzeczywiscie robi wrazenie. Az przez moment pomyslalem czy by go nie kupic :D

Vip Vip Awatar lockbud
    Do³±czy³
    Jul 2009
    BMW
    By³o E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Sk±d
    - Sosnowiec
    Rodzynek, naprawdê ³adny. Dziwi mnie parktronik przód i czujniki z boku zderzaka, czemu tak

Banned
    Do³±czy³
    Nov 2009
    BMW
    E38 4.4 97' i E38 750iL 98' INDIVIDUAL
    Sk±d
    Warszawa
    Nie znam siê na mercedesach i zwolennikiem nie jest, ale ten wygl±da zabójczo, a¿ mi siê nie chce wierzyæ ¿e zdjêcia s± bez jakichkolwiek obróbek.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    Sk±d
    wwa
    No albo kto¶ zna siê na robieniu fotek. Tak czy inaczej wydaje siê po prostu zadbany a to ju¿ po³owa sukcesu.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •