Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 60

Wątek: zegarki

No kolekcja piękna. Ja się ostatnio zakochałem w zegarku z kolekcji do ostatniego Bonda i tak sie przymierzam do zakupu. Był nawet w którymś Top Gearze pokazany. Chociaż ja raczej sporadycznie zakładam zegarek. Jakoś tak sie nie przyzwyczaiłem. Za to nałogowo uwielbiam japonki ;p Nawet w zimie w nich do sklepu wychodzę jak mi się nie chce butów zakładać. Mam ich chyba ze 2 razy więcej niż moja kobieta, a ona ma 7 czy 8 par
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Przez zegarki pokazane przez Hrabiego usiadłem .... Gdyby nie czujne oko to po zegarku Anatola by mnie zbierali bo później doczytałem ,że to numer telefonu .... Piękne urządzenia tylko strach z nimi wyjść poza własny sejf ....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728iA
    Ja również mam świra na punkcie zegarków. Z czasem będę powiększał kolekcję... :D

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Nie noszę zegarków, ale za to ładny łancuch na karku - czemu nie - a tak aproposs mają ludzie kase i bawią sie życiem.

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Cytat Zamieszczone przez ArekLand
    Nie noszę zegarków, ale za to ładny łancuch na karku - czemu nie - a tak aproposs mają ludzie kase i bawią sie życiem.
    Taki może być? :hah:

http://halbot.haluze.sk/images/2005-04/902_2.jpg
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

Zaawansowany Użytkownik

heh

ja tam mam na łapce skromnego Diesela z limitowanej edycji :)) / model DZ-1141 /

a wpudełeczku w szafie po tatusiu Omega Connstellation:)

Easy

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    troche za krótki (udusiłbym się ) ale pomyśle dobry pomysł. Dzieki :hah:

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 730i '89
    Łooo... Panowie, nawet nie podejmujcie przy mnie tematu zegarków... Mój śp. ojciec był zegarmistrzem, stąd moje zegarkowe wariactwo ma pewne podłoże. Zgadzam się z Anatolem, Breitling to klasa sama w sobie. Sam miałem Chronomata przez ostatnie 8 lat. Nie jest tak źle, mało kto zna się na zegarkach i mało kto wie, co się ma na nadgarstku....Breitlinga sprzedałem, ale do tej marki z pewnością jeszcze wróce. Teraz noszę Omegę Dynamic z lat 60-tych, a w szufladzie w pudełku mam jeszcze wiele innych "wynalazkow"... To moja druga pasja po motoryzacji... :) A cenom Zenitha się nie dziwcie. To manufaktura, jako jedna z nielicznych, produkująca własne mechanizmy. Miałem kiedyś przez moment na ręku Girarda Perregaux, całego ze złota... Jego wartosc (a bylo to w 2000 roku) wynosiła 250 000 PLN. Szybko oddałem go koledze, który przyniósł mi go do pokazania podczas prezentacji w warszawskim Bristolu. Ale przeżycie było niesamowite, zwłaszcza, jeśli się ktoś tak pasjonuje zegarkami jak ja... :)

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Tu są fajne zegarki i na dodatek niedrogo !!!
    zegarki
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Cytat Zamieszczone przez wiku
    Cytat Zamieszczone przez ArekLand
    Taki może być? :hah:

http://halbot.haluze.sk/images/2005-04/902_2.jpg
    to juz przesada to ma pare kilo widzialem kiedys kilogram zlota na szyii i uwierzcie mi ze to smiesznie wyglada. ale za to lancuszek na szyii kolesia w okularach AKURAT (kiedys dojde do takiego rozmiaru bo poki co systematycznie powiekszam swoj lancuszek) http://www.zegarki-kolekcjonerskie.com/index.php?id=648 jeszcze jedna cdiekawa strona

Uprawnienia umieszczania postów