lepiej kupic taniej, zrobic i wiedziec czym sie jezdzi niZ przeplacic i tez robic... to jest uzywaNY samochod i przy tych przebiegach pomalu wszystko po kolei bedzie siadac.
lepiej kupic taniej, zrobic i wiedziec czym sie jezdzi niZ przeplacic i tez robic... to jest uzywaNY samochod i przy tych przebiegach pomalu wszystko po kolei bedzie siadac.
wystarczy logicznie pomyslec ale widze ze niektorzy maja z tym problemy... calosc kosztowala mnie jakies 3 500 tys € z remontem skrzyni, powrotem i wszystkimi oplatami, wiec jesli twoim zdaniem kupilem jakiegos pazdzierza bo "powinienem" zaplacic minimum 7 tys za uzywane stare e38 "do poprawek" to mam jeszcze spory zapas gotowki na ewentualne dalsze wykryte podczas uzytkowania usterki (ktore kolege tez czekaja bo od tego nikt sie nie uchroni)a nawet na zakup drugiej na czesci i malowanie...
ogolnie autko bardzo fajnie wyglada widac ze ladnie wyszykowane na handel wiec zycze jeszcze raz milego uzytkowania konczac temat duzo/malo. pozdrawiam :)
Gratulujê zakupu. Bardzo ³adnie prezentuje siê na zdjêciach.
O ile jestem w stanie uwierzyæ, ¿e kto¶ w Niemczech chcia³ siê pozbyæ auta z uszkodzon± skrzyni± i tanio sprzeda³ potencjalnie dobry egzemplarz, to uwa¿am, ¿e opinia na podstawie zdjêæ, ¿e auto jest wypicowane jest trochê nieuprawniona (chyba, ¿e widzia³e¶ na miejscu co¶ zauwa¿y³e¶ i wiesz). W aucie wszystko dzia³a je¼dzi siê ¶wietnie ale istnieje takie pojêcie jak "pakiet startowy" (nawet przy aucie za du¿o grubsze pieni±dze warto zrobiæ wymiany olejów, filtrów, ¶wiec itp). W moim dosz³o kilka typowych usterek które nie powinny byæ zbyt drogie a sprzedawca trochê zszed³ z ceny.
Gratulujê zakupu okazyjnie auta ale okazja raz siê trafi raz nie a ja nie bardzo mam czas na jazdê do Niemiec i sprawdzanie czy drobna usterka o której jest napisane w og³oszeniu nie zakwalifikuje auta jako tej drugiej do wyci±gania czê¶ci. Tutaj te¿ mia³em kawa³ drogi ale wys³a³em motoraportera, ¿eby mi przynajmniej auto wstêpnie sprawdzi³ i wiedzia³em ¿e nie jadê do jakiego¶ ulepa. A zazwyczaj ³adne e38 na mobile.de czy autoscout24 zaczynaj± siê od 4000EUR (i te¿ maj± co¶ do zrobienia)
Gratulujê zakupu, naprawdê piêkne auto, niech d³ugo je¼dzi i wiernie s³u¿y. A nawet jakby¶ wyda³ 50 ty¶ na niego to nikomu ¿al dupy nie powinien ¶ciskaæ, w koñcu to twoje auto. S± ludzie, którzy z pasji po zakupie potrajaj± warto¶æ swojego auta i tam nikt nie narzeka.