Moim zdaniem, auto malowane, drzwi kierowcy mają inny odcień, resztę ciężko ocenić po zdjęciach. Cena niska, pytanie dlaczego??? Auto ładnie wyposażone.
Za taką kasę to i bitego bym brał ;)
i kolejny stale powtarzający się temat :) e65 za około 30 tys co może być nie tak?? :) jesli slinik skrzynia dobrze chodzi a do roboty są uszczelniacze, rura, zawieszenie, coś tam w elektronice i tak wg mnie to jest dobra cena, jedz z kimś kto ogarnia temat E65 i po kłopocie, nawet jeśli włożysz max 10 tys i tak warto za ten rocznik i wyposażenie ( pod warunkiem ze auto nie jest po poważnym dzwonie a to już stwierdzisz na miejscu)
He, bity to pół biedy, gorzej jak się okaże że jest złożony z dwóch albo trzech. Ostatnio koleżka kupił e60 w dobrej cenie ale po 2 dniach pojechał oddać bo okazało się że to hybryda o dwóch numerach VIN![]()
cena już 26600 i nowe zdjęcia, chyba mocno go pali.....
Skoro ktoś w ciągu 2 tyg schodzi z ceny prawie 10 tys zł to auto musi mieć poważną usterkę
I nie ma co gadaćtylko unikać takiego samochodu,chyba że ktoś chce kupić najtaniej i bawić się w naprawy i td
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Proponuje zadzwonić do gościa uczciwie zapytać co jest grane z autem, dlaczego taka niska cena itp. potem autoryzowany serwis i ewentualny zakup. Nasze wywody do niczego nie służą ani nikomu nie pomogą. Może gość ma jakiś poważny problem rodzinny i na gwałt potrzebuje kasy?
dzwoniłem, gość nic nie wie o samochodzie, wziął je w rozliczeniu za Porsche i nic więcej nie może powiedzieć, cena jest taka bo takie auto mu nie odpowiada.....
Bez ogledzin na miejscu nic się nie dowiemy
jeśli jest jak mówi obecny właściciel to OK tylko się cieszyć i kupować ale jak na moje oko to mega ściema
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!