Polecam ori BMW M-technik sprezyny! sa nizsze o 1,5cm do 2cm i wyglada to idealnie ;) a jezdzi sie bez zastrzezen ;)
Polecam ori BMW M-technik sprezyny! sa nizsze o 1,5cm do 2cm i wyglada to idealnie ;) a jezdzi sie bez zastrzezen ;)
a amorki ? mam b6, nadadzą się ?
Pozdrawiam, Przemos
;) pewnie ze tak
a jakie masz teraz sprezyny?
teraz mam ap, przód 40 mm tył 30 mm, będzie bardziej miękki ?Zamieszczone przez 7ka
Pozdrawiam, Przemos
oj troche sie nazmienialem sprezyn wiec powiem tak ze mialem AP 40 i byly mieksze wzgledem 50H&R ..po AP zalozylem serie..i bylo juz komfortowo ...ale ja mam B4 wiec troszke twardziej niz seria...no ale troszke "kozowato" wygladalo wiec kupilem w bmw ori M-Technik przednie sprezyny..zakladajac je juz widzialem ze beda mieksze od serii..na dlugosc sa te same ale bardziej sie uginaja i u mnie sa 1,5cm nizej..wiecej w tym temacie..
http://forum.7er.pl/-zawieszenie-m-t...ias-vt5316.htm
dzięki a tył też zmieniałeś ? bo w moim przypadku to raczej konieczne
Pozdrawiam, Przemos
tyl mam serie sprezyny i B4
kurcze ja mam naprawdę mocno obniżone i jakoś daje rade tak jeździć, bez jakichś większych problemów(odpukać) . A mnie się wydawało ze najniżej jest skrzynia biegów, a tu okazuje się ze pompa wspomagania. Możecie mi powiedzieć które miejsce jest tak naprawdę najniższe w e38?
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Osłony plastikowe , później podłużnice ,sanki zawieszenia przedniego ... i w górę a ta pompa to u kolegi na bank była odkręcona i tylko szarpnięcia na progu jej brakowało aby się urwała ...Zamieszczone przez wiku
wiesz, na początku też tak pomyślałem bo żadnego stuknięcia nie słyszałem. Jade zaraz do mechanika, napisze jak będe już wiedział co i jak, dziękiZamieszczone przez Neuf
Pozdrawiam, Przemos