Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: e 38 urwana pompa wspomagania

7ka
    Gość
    Polecam ori BMW M-technik sprezyny! sa nizsze o 1,5cm do 2cm i wyglada to idealnie ;) a jezdzi sie bez zastrzezen ;)

Vip Vip Awatar PrzemoS
    BMW
    e91 2005 m47 2.0 d
    a amorki ? mam b6, nadadzą się ?
    Pozdrawiam, Przemos

7ka
    Gość
    ;) pewnie ze tak

a jakie masz teraz sprezyny?

Vip Vip Awatar PrzemoS
    BMW
    e91 2005 m47 2.0 d
    Cytat Zamieszczone przez 7ka
    ;) pewnie ze tak

a jakie masz teraz sprezyny?
    teraz mam ap, przód 40 mm tył 30 mm, będzie bardziej miękki ?
    Pozdrawiam, Przemos

7ka
    Gość
    oj troche sie nazmienialem sprezyn wiec powiem tak ze mialem AP 40 i byly mieksze wzgledem 50H&R ..po AP zalozylem serie..i bylo juz komfortowo ...ale ja mam B4 wiec troszke twardziej niz seria...no ale troszke "kozowato" wygladalo wiec kupilem w bmw ori M-Technik przednie sprezyny..zakladajac je juz widzialem ze beda mieksze od serii..na dlugosc sa te same ale bardziej sie uginaja i u mnie sa 1,5cm nizej..wiecej w tym temacie..

http://forum.7er.pl/-zawieszenie-m-t...ias-vt5316.htm

Vip Vip Awatar PrzemoS
    BMW
    e91 2005 m47 2.0 d
    dzięki a tył też zmieniałeś ? bo w moim przypadku to raczej konieczne
    Pozdrawiam, Przemos

7ka
    Gość
    tyl mam serie sprezyny i B4

Vip Vip
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    kurcze ja mam naprawdę mocno obniżone i jakoś daje rade tak jeździć, bez jakichś większych problemów(odpukać) . A mnie się wydawało ze najniżej jest skrzynia biegów, a tu okazuje się ze pompa wspomagania. Możecie mi powiedzieć które miejsce jest tak naprawdę najniższe w e38?
    B M W

Staram się pisać poprawnie po polsku.

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Cytat Zamieszczone przez wiku
    kurcze ja mam naprawdę mocno obniżone i jakoś daje rade tak jeździć, bez jakichś większych problemów(odpukać) . A mnie się wydawało ze najniżej jest skrzynia biegów, a tu okazuje się ze pompa wspomagania. Możecie mi powiedzieć które miejsce jest tak naprawdę najniższe w e38?
    Osłony plastikowe , później podłużnice ,sanki zawieszenia przedniego ... i w górę a ta pompa to u kolegi na bank była odkręcona i tylko szarpnięcia na progu jej brakowało aby się urwała ...

Vip Vip Awatar PrzemoS
    BMW
    e91 2005 m47 2.0 d
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Cytat Zamieszczone przez wiku
    Osłony plastikowe , później podłużnice ,sanki zawieszenia przedniego ... i w górę a ta pompa to u kolegi na bank była odkręcona i tylko szarpnięcia na progu jej brakowało aby się urwała ...
    wiesz, na początku też tak pomyślałem bo żadnego stuknięcia nie słyszałem. Jade zaraz do mechanika, napisze jak będe już wiedział co i jak, dzięki
    Pozdrawiam, Przemos

Uprawnienia umieszczania postów