Ja już wyraziłem swoją opinię... Widać nie wiesz co to czytanie między wierszami - a tu jest tego dużooo ;).... Ja zawsze jestem zdania jeśli coś się nie podoba ok, napisz krótko i już a nie wytykaj że to i siamto.. KAŻDY ma inny gust i dla mnie taka paplanina nie ma żadnego sensu...
Ostatnio edytowane przez Jakub ; 03-02-2015 o 18:02
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Ok to Twoje zdanie.
Konstruktywna krytyka jest zawsze w porządku.Tyle z mojej strony.
kolega ma troche racji ale kupilem ja to miala fotele juz jasne a deske tunel slubki od podsufitki i dywan byl pomalowany walkiem i farba olejna dlatego zmienilem wszystko na czarne i tak zostanie ,bo w kolorze skory trudno dostac komplet indyvidual,a zmieniac wszystko spowrotem na szare to lipnie by wygladala
no poprzedni wlasciel zrobil cos takiego a mial 45 lat
Rozumiem, że była odwalona maniana przez poprzedniego właściciela i trzeba było doprowadzić cały środek do ładu i składu. Ale żeby zakładać elementy w różnych kolorach to już przesada. Tak, wiem ciężko dostać wnętrze od Indyviduala, ale mimo wszystko klecenie czarnych boczków, deski etc z jasnymi elementami wygląda jak, hmmm, no nie wygląda dobrze.
z czarnego mamy tylko tunel i deske po za tym bedzie wszedzie skora
Panowie wielkie pytanie sprzedawać e38 czy zostawić . Kupilem juz do niej deske w skórze, tunel, boczki, kompletna navi 4;3, grube szyby, oslony na pasy z drewnem , listwy w polysku od 750 itd montowac to czy sprzedac tez te czesci , a i jeszcze zostal by panel poliftowy do masaży i grzania do kupienia widzac po fotelach to tez mam masaze w nich
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka