Witam mam pytanie.
Są jakieś różnice w podsufitce z przed lift, a po lift, dodam ze ja mam przed lift z szybrem, i czy będzie pasować po lift do mnie ??????
Witam mam pytanie.
Są jakieś różnice w podsufitce z przed lift, a po lift, dodam ze ja mam przed lift z szybrem, i czy będzie pasować po lift do mnie ??????
Jedyne na co musisz zwrócić uwagę to to, ze były do wersji iL i krótka. Kolejna sprawa to przednie kurtyny. Jezeli były to podsufitka przy przednich słupkach jest wyprofilowana pod obszerniejsze słupki.
Zobacz, komentuj moje GreenGermanStyle7er:
http://7er.pl/showthread.php/4519-e38-Moje-kolejne-7er-w-Stajni-!-)/page5?highlight=Grabol
dokładnie do wersji bez kurtyn da się założyć sufit pod kurtyny ale nie pasuje on wstępnie idealnie, trzeba trochę porzeźbić przy słupkach przednich i rączkach.
(wersji bez kurtyn da się założyć sufit pod kurtyny ale nie pasuje on wstępnie idealnie, trzeba trochę porzeźbić przy słupkach przednich i rączkach.)
DUŻO JEST PASOWANIA ???? CZY DOŚĆ ŁATWO IDZIE TO PASOWANIE.
Dzięki bardzo za szybką reakcje i odpowiedz :)
nie ma dużo, w przednich słupkach trzeba wywiercić cieniutkim wiertłem otwór pod zaślepką airbag żeby się słupek trzymał i trochę "podstrugać " u dołu przy desce, rączki minimalnie są przesunięte ale nie widać po złożeniu ich. Ogólnie ja bym szukał bez kurtyn bo masz plug&play. Z kurtynami mi sie bardziej podobają słupki.