Panowie czy mechanizm podnoszenia szyb do drzwi z podwójnymi szybami różni sie od zwyklego????? Jeśli tak to czym??????
Panowie czy mechanizm podnoszenia szyb do drzwi z podwójnymi szybami różni sie od zwyklego????? Jeśli tak to czym??????
taki sam jest
Dokładnie jak 525d napisał, jest taki sam .
oki. dzięki sliczne.
Wg katalogu przód jest inny, ale spokojnie zwykłe mechanizmy dają radę.
Można co najwyżej uszczelkę spryskać smarem silikonowym w sprayu, żeby mechanizm miał lżej
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Różni się grubości linek
te mi tak mowiono ze nie ma zna czenia
podnośnik jednak inny jest - dwa numery czesci ...wiec jakiś jednak powód musiał być
a zwykle przynajmniej u mnie po zminie średnio dają radę - zaczely skrzypiec i piszczec na dociagnieciu....
Różnią się.Te do pojedyńczej szyby mają slabsze silniczki (; efek-po założeniu atermicznych szyb ledwo dociągaja szybę-sprawdzone na wlasnym przukładzie.
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
kupiłem juz drugi i udało się że taki sam:)). U mnie pekła rolka prowadzaca i spadła linka.
U mnie jakoś normalnie się zamykają po zmianie..nawet szybciej bo mając wszystko na wierzchu dokładnie nasmarowalem... Jak już pisałem różnica jest tylko w grobosci linki , dlatego jest inny num. Podejrzewam ze zmieniliscie uszczelki na odpowiednie ale wielu zapomina ze chromowa listewka od środka jest tez inna dla grubych szyb...
Ostatnio edytowane przez mati-e28 ; 18-07-2014 o 20:36