No to ktoś tu podsumował temat... Ogólnie możemy tu gdybać , pisać do woli ale i tak do tematu nie wniesiemy więcej jak założyciel napisał w 1 poście..
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Pany mentalnośc ludzi o którą w gruncie rzeczy nawiązuje ten post, to temat woda. Wszystko jak wiadomo zalerzy od punktu widzenia, ale fakt jest taki że nie jeden opchnąłby gówno w papierku od cukierka twierdząć żę to czekoladka ze szwajcari,nie mając przy tym jakichkolwiek skrupułów. Znależli sie tu ludzie, którzy mnie jako osobe przestrzegającą przed tym człowiekiem, bredniami jakie wypisuje w ogłoszeniu i ewentualnymi problemami/rozczarowaniem potrafili nazwać frajerem. To MY tworzymy TO społeczeństwo, i dopóki MY nie zmienimy naszej mentalnoiść, to dalej bedzie multum takich sytacji i nabijania w butelke.
Temat do zamkniecia.
matey
faktycznie zakupiłeś dyfer , to ze zamontowałeś go po 8 tygodniach to twoj problem, zadzwoniłeś i powiedziałem ci ze 10 dni gwarancji na to jest tak jak na wszystko zakupione na allegro ale z racji tego iż jestes forumowiczem jak teraz po poście stwierdzam typowym młotem, zaoferowałem ci ze przysle inny jak będzie , niestety na chwile obecna nie ma takiego a z nieba one nie spadają ( być może w twojej okolicy spadają ale na śląsku nie )
po tym jak mnie podsumowałeś to powiem ci wprost ze gwarancja rozruchowa mineła 7 tyg po tym jak dałeś znac ze dyfer sie uszkodził i już wyczerpałeś możliwosci otrzymania innego dyfra ( a chciałem być dobry wujek i miałes dostac inny)
Proponuje omijać przez ciebie moje konta na allegro i używac pojazd do celów innych niż upalanie opon.
Bujaj się z tym dyfrem. Nawet paczki nie umiesz zapakować.
Temat zamknięty !
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!