Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 11

W±tek: Zagadki w naszych E38

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Oct 2012
    BMW
    E38 740i
    Sk±d
    wawa(L)mokotów

Post Zagadki w naszych E38

Witam

Mam propozycjê za³o¿enia tematu, który móg³by byæ podwieszony gdzie osoby, które posiadaj± swoje 7er (w moim przypadku E38), szukaj± odpowiedzi na pytania dotycz±ce "co to za przycisk, do czego to s³u¿y, itp." Zaoszczêdzi to miejsca na forum itp. Je¶li dublujê to przepraszam i w takim razie poprosi³bym o skasowanie tematu.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    735
    Sk±d
    Moñki
    Co to jest na ¶rodku podsufitki ? Czujniki ruchu ? Czy by³y montowane szyby czo³owe atermiczne tak jak np boczne ?

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar Krysiaman
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    E38 740iL M62
    Sk±d
    Toruñ
    Cytat Zamieszczone przez Lonkoc Zobacz posta
    Co to jest na ¶rodku podsufitki ? Czujniki ruchu ? Czy by³y montowane szyby czo³owe atermiczne tak jak np boczne ?
    To na podsufitce to od alarmu, czujnik ruchu. Ale widzia³em w E39 ¿e pod t± obudow± by³o urz±dzenie z napisem GPS. No chyba ¿e to tylko jakie¶ przypadkowe oznaczenie :D Po numerach na BMWfans wychodzi ¿e jest inna przednia szyba ale w praktyce nie wiem jak to wygl±da. Te¿ chêtnie siê dowiem.

Od czego zale¿y czy ma siê przeszycia na ¶rodku foteli? Mam longa 4.4 z 96 roku i ich nie mam... Dopiero od jakiego¶ rocznika wychodzi³y te przeszycia?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar robert1903
    Do³±czy³
    Dec 2008
    BMW
    e38 740iA Alpina
    Sk±d
    £ód¼
    Przeszycia zale¿± od roku foteli jak i od rodzaju.
    Z tego co siê oriêtuje inne s± normalne i w individualu.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    735
    Sk±d
    Moñki
    To prawdopodobnie zale¿y od rodzaju z jakiej skóry sa fotele np NAPPA jest z przeszyciami na zewn±trz :

• Montana: Skóra Monata w BMW jest skór± g³adk± pigmentowan± z mocnym wzorem lica. Ziarno skóry jest t³oczone.
    • Nasca: Skóra Nasca w BMW jest skór± g³adk± pigmentowan± z mocnym wzorem lica. Ziarno skóry jest t³oczone.
    • Dakota: Skóra Dakota w BMW jest skór± g³adk± pigmentowan± z mocnym wzorem lica.Ziarno skóry jest t³oczone.
    • Bison: Skóra Bison w BMW jest skór± g³adk± pigmentowan± z mocnym wzorem lica. Ziarno skóry jest t³oczone. Skóry Bison nie nale¿y myliæ ze skór± BMW Buffalo
    • BMW-Büffelleder: Skóra BMW Buffalo jest skór± z bawo³ów wodnych i by³a pierwotnie skóra otwart±. Ostatnia wersja skóry Buffalo zosta³a w celu zabezpieczenia pokryta pigmentem.
    • Monza: Skóra BMW Monza jest pigmentowan± skór± g³adk±.
    • BMW-Nappa: Skóra BMW Monza jest pigmentowan± skór± g³adk± z naturalnym licem. W przeciwieñstwie do prawie wszystkich skór BMW nie ma wyciskanego lica. W porównaniu do skór z t³oczonym licem Warstwa pigmentu jest te¿ mniejsza. Przez co skóra jest bardziej naturalna. Zobacz te¿ skóry Nappa.
    • Lavalina (Alpina): Skóra Lavalina BMW jest te¿ skór± Nappa.
    • Cinghalino: Cinghalino (z w³oskiego: "prosiaczek") jest rodzajem skóry w samochodach BMW, której wzór lica jest wzorowany na licu skóry dzika.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar biemdablju7
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    E65 730D M57TU
    Sk±d
    Lubelskie, smakuj ¿ycie!
    I ja mam pytanie, co oznaczaj± te trzy poszczególne kwadraciki, przy nawigacji 4:3, pierwszy jak siê ¶wieci to wiem ¿e jak przychodzi rozmowa na telefon, a dwa pozosta³e co oznaczaja?

Vip Vip
    Do³±czy³
    Oct 2008
    BMW
    ex 740iA '97, e46 320d '03, e61 535d '06, e46 320d '04, teraz e61 535d '04 Stage 3
    Sk±d
    £ód¼
    Przeszycie zale¿a³o wy³±cznie od tego kto jakie fotele sobie za¿yczy³ przy zakupie auta w salonie.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2012
    BMW
    735
    Sk±d
    Moñki
    Co do kwadracików to ¶wieci sie 2 na czerwono b³yska jak w tel. nie masz w³o¿onej karty sim.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar biemdablju7
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    E65 730D M57TU
    Sk±d
    Lubelskie, smakuj ¿ycie!
    A gdy ¶rodkowy ¶wieci na czerwono to co oznacza?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar rosomak79
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    740i manual M60B40
    Sk±d
    Kraków
    Witam,
    A ja mam pytanie , co oznacza w rozkodowanym VIN'ie "dyskretne dostarczenie pojazdu" ?
    Pozdr

Podobne w±tki

1. Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 20-02-2012, 18:08
  2. Ktos z naszych wylepi³??
    Przez luki730i w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 11-12-2011, 13:26
  3. Ubezpieczenie Naszych BMW
    Przez kmieciu1 w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 52
    Ostatni post / autor: 16-06-2010, 20:16