Witam panowie ostatnio mia³em spawany bak i wszystko zak³adane . Jest problem taki ze auto nie chodzi tak jak powinno zala³em go za 100 z³ a pokazuje ze ma 40 l w sobie i ca³e autko trzesie co to moze byæ ? pomocy
Witam panowie ostatnio mia³em spawany bak i wszystko zak³adane . Jest problem taki ze auto nie chodzi tak jak powinno zala³em go za 100 z³ a pokazuje ze ma 40 l w sobie i ca³e autko trzesie co to moze byæ ? pomocy
Anatolu - sk³adali wszystko na nowo w podwoziu to co przeszkadza³o w zdemontowaniu zbiornika :)
A trzêsie .. mo¿e wa³ ¼le w³o¿ony .. a ¼le wskazuje za 100 z³ ?? Pewnie p³ywak przekrzywiony bo znaj±c ¿ycie wszystko by³o z niego wyci±gane... mia³em te¿ ,¿e mi ¼le wskazywa³ jak wymienia³em pompê .. wiêc wyj±³em go aby wprowadziæ poprawki - i teraz ju¿ p³ywak nie dzia³a zupe³nie :)
gumy by³y wymieniane. Jest taka obcja ¿e pompa jest ¿le za³orzona i nie ci±gnie benzyny przy mniejszej ilo¶ci ?
By³em u tego mechanika który sk³ada³ ten bak i sprawa jest taka ze jak mam wiecej ni¿ 40l benzyny to autko chodzi cacy a gdy schodzi poni¿ej to sie trze¶ie nie ma mocy i po chwili staje wiem ze sa dwie komory w baku i w tej drugiej jest benzyna która nie schodzi do pierwszej mechanik powiedzia³ ze skoñczy³y sie jego umiejetno¶ci i nie wie co zrobiæ pomocy nie mo¿e tak byæ zebym la³ do fulla. :(
jedno jest pewne ¿e albo pompa siê zepsu³a albo kole¶ nie pod³±czy³ jaki¶ wê¿y.. masz tu ilustracje jak to jest zrobione.
http://bmwfans.info/original/E38/Lim...1998/04/mg-16/