Noooo e34 ma w sobie to coś miałem w sumie 3 takie piąteczki świetne auta , z takim motorem to naprawde mega .....
z racji że troszkę zaniedbałem to forum mała aktualizacja co dzieje się z moim e34:
zmiana OBC
na niemiecką
w liczniku też nastąpiła mała zmiana, przed:
po:
czarny sufit:
i teraz mi się zaczyna podobać środek :)
Black Hella na tył:
tak autko wyglądało na starych lampach:
a tak jest teraz:
sorx za brudasa, ale na razie nie ma sensu myć auta.
w środku zawitały nowe ori dywaniki:
i tu już w aucie, pasują idealnie:
no i w końcu pozbyłem się drażniącego mnie telefonu:
no i na wiosnę 540 dostała nowe kółko:
pozdrawiam Vitek
pozdrawiam :)
Podoba się Twoje e34 ;]
Pewność na każdym kilometrze ...
Vitek, bardzo ładny egzemplarz! No i fajnie, że coś się dzieje. Jeżeli mógłbym dorzucić swoje 3gr to brakuje jej trochę gleby z przodu i jakiś fajnych końcówek wydechu. Reszta miód ;)
wiem wiem Tuczi że brak jej gleby i właśnie jakiegoś wydechu, puki co musi być tak, ponieważ mam ważniejsze sprawy w aucie do ogarnięcia. a jest tego dość sporo, jak będą kolejne zmiany na pewno was poinformuje.
dziś naszła mnie taka mała chęć i pstryknąłem 5er parę fotek, wczoraj walczyłem w niej ze spryskiwaczami szyby przedniej i doszedłem do wniosku, że wywalam kolejny gadżet z niej, mianowicie intensywne mycie. przy okazji, że w święta byłem w PL kupiłem 5er chromowe żarówki w kierunki przód i tak wczoraj naszła mnie chęć ich wymiany i tu kolejna niespodzianka, przy próbie montażu oprawki w kierunek, wypadł owy, bo co się okazało zamontowany był na jedna śrubkę ;)
a tu sesyjka:
taki oto widok mam co rano wychodząc z domu:
a tu co mnie drażni najbardziej w aucie, to ślady jakie zostawia po sobie e34 :zly:
a z tym przodem muszę w końcu zawalczyć, aby się upodobnił do tyłu:
pozdrawiam Vitek.
Tymi śladami się nie przejmuj, ona znaczy swój teren... :hihi:
No ładnie ładnie :) Cykasz foty jak szalony więc moja mała propozycja jest taka abyś zakładał BLOGA - będzie widać bez zbędnego grzebania zmiany jakie dokonałeś :)
oj tuczi jest czym się przejmować, bo w Niemczech, gdzie aktualnie przebywam za takie ślady są dość spore mandaty.Zamieszczone przez tuczi77