Witam kolegów i koleżanki. Jestem szczęśliwym posiadaczem 2 bm-ek serii 7 e32. Pierwsza z końca 91 a druga z 92r. Ta druga niebieska należy do mojego taty. Autka przywieźliśmy sobie z niemieć w tym roku wiec nie cierpią one na typowe polskie usterki i są praktycznie pozbawione wad. Oczywiście nie jest to nasze pierwsze BMW, pierwsza była 5 e34 (525iA), przez poprzedniego właściciela odkupiona od UOP-u, z filmowa przeszłością, podobna nawet wiozła papieża w latach 90, ale niestety lata służeniu Krajowi nie przyniosły jej specjalnej chwały i z powodu licznych usterek usuwanych przezemnie oczywiście na bieżąco postanowiłem sie jej pozbyć ( ekonomicznie nie uzasadnione, dałem 5500tys, włożyłem 10000 w dwa miesiące i sprzedałem za 5100. INTERES ŻYCIA? :hah: ). Ale wystarczy o tym co było. Aktualne nasze autka są w bardzo fajnych i bogatych wersjach. Oczywiście jak na auta tej klasy wyposażone są w automatyczne skrzynie biegów, Moja w tej chwili stoi już na 17 calowych skręcanych bbs-ach, a do tatowej zakupiłem schnitzery w tym samym rozmiarze ale trafia one do autka dopiero na wiosnę. Co do tego co pod maska to znajdują sie tam pancerne silniki 3.5l oczywiście bez gazu. Na koniec zdjęcie moich laleczek, mam nadzieje ze wam sie spodobaja.
a tu moja i ojca na nowej feldze tylko jeszcze mala gleba je czeka :D
Nie mozna oczywiscie zapomniec o dawnej e34 525i wiec oto kilka jej fotek:
Mam nadzieje ze sie podobaly ;)