Napisz czy robisz sobie jaja czy mówisz serio. Bo jak robisz sobie jaja to i ja siê po¶mieje. A jak mówisz serio to napisz czy zdajesz sobie sprawê jakie to s± koszta? Je¿eli tak to mogê Ci udzieliæ paru cennych info.
Napisz czy robisz sobie jaja czy mówisz serio. Bo jak robisz sobie jaja to i ja siê po¶mieje. A jak mówisz serio to napisz czy zdajesz sobie sprawê jakie to s± koszta? Je¿eli tak to mogê Ci udzieliæ paru cennych info.
Co tu siê rozpisywaæ. Gra nie warta ¶wieczkiJak dla mnie E38 to nie jest auto sportowe na wy¶cigi. Chyba, ¿e 700KM tylko dla szpanu. Jak chcesz, aby auto Ci je¼dzi³o to lepiej kupiæ za te pieni±dze jakie¶ autko sportowe i bêdzie ¶migaæ
![]()
Mo¿e od pocz±tku : ile autor ma lat? ;-)
Po pierwsze. Nie chcê nikogo broniæ ani nikogo raziæ. Rzeczywi¶cie autor w±tku nie zdaje sobie sprawy z kosztów ale sam temat czysto teoretycznie móg³ byæ rozwojowy, mo¿na by³o na ten temat du¿o powiedzieæ, nie rozumiem wiêc dlaczego tak po Nim jedziecie.
Kto¶ chêtny na rzeczow± rozmowê na ten temat czy dalej bêdziemy tylko drwiæ ?? Bo jak chcemy teoretyzowaæ to ja z przyjemno¶ci± wyra¿ê swoje zdanie a my¶lê, ¿e móg³bym co nieco w temacie powiedzieæ .
Po drugie, naprawdê widzicie co¶ z³ego w uturbianiu 7er ?? Ja uwa¿am to za mniejsz± profanacjê ni¿ zapaækanie lamp i wszystkiego co mo¿liwe czarnym sprajem. My¶lê ¿e soft turbo zago¶ci u mnie pod mask± zaraz po ogarniêciu blacharki.
Teraz mo¿ecie rzucaæ we mnie kup± choæ mam nadziejê na rzeczow± dyskusjê.
¯ycie jest zbyt krótkie, ¿eby je¼dziæ dieslem...
Ja te¿ z chêci± bym podyskutowa³ na ten temat. my¶lê ¿e mam du¿o przydatnej wiedzy w tym temacie. Ale ja muszê mieæ pewno¶æ ¿e autor my¶li o tym powa¿nie. Bo jak siê naprodukuje na kilka stron a pó¼niej pójdzie to siê wszystko waliæ to mi siê nie chcê.
ale temat o uturbianiu v12 ju¿ by³
za 6 tys to kolega mo¿e pro¶ciej bedzie wsadzic dwa tds z e34 i do³ozyc po 2 turbiny jeszcze ze scanii to uzyskasz te 700 ps...ehehhee
No i autor w±tku zw±tpi³ w swój pomys³ bo wykasowa³ tre¶æ tematu. Jak dla mnie temat mo¿na zamkn±æ