Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Czeski kozak...

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    nigdy wam sie nie spieszylo? warszawski styl jazdy ;D tak miedzy nami to ja bym sie zatrzymal i goscia z czerwonego berlingo nauczyl patrzec w lusterka bo to jest dopiero plaga juz kilka razy mialem taki przypadek wyprzedzam sobie kolumne samochodow a tu nagle wyskakuje jakis rajdowiec w astrze albo golfie przed maska i wyprzedza przewaznie zatrzymuje sie i tlumacze takiemu kierowcy zeby patrzyl w lusterka ;) . druga sprawa jest taka ze majac prawie 300 koni pod macha nie trzeba nikomu nic udowadniac a z tego co widze to im mniejsza moc i gorszy samochod tym szybciej jedzie. polska zazdrosc i tyle. jest i druga plaga kierowcy zawodowi (o rowerzystach i pieszych nie wspomne) to dopiero sa ludzie bez rozumu i bez pojecia o jezdzeniu proste myslenie mam wiekszego to nic mi sie nie stanie i tlucze sie gamon srodkiem

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Temu kolesiow sie nie spieszy ten koles tak jedzie bo lubi.. stwarzac zagrozenie na drodze.. i pewnie zycie zweryfikuje tą jazde.. bo wyprzedznie z prawej, na skrzyżowaniach i gdzie popadnie nie jest usprawiedliwione tylko tym ze ma pod dupa prawie 300KM..

Poza tym komentarze w filmiku pewne wyobrazenie o kolesiu kreuja..

pzdr

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    koles jezdzi nerwowo niebezpiecznie i nie widze go jadac takim stylem np ode mnie czyli slask np nad morze punktow to by zebral z 600 a mandaty by 4 poklenie splacalo :D typowy styl jazdy przedstawiciela handlowego
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Popopisywać się można, tylko aby komuś krzywdy nie zrobić.

Ja teraz juz to olewam, ale jak byłem dość świeżym posiadaczem BMW, to mnie irytowało jak mnie cipasy w swoich malućkich pierdniczkach próbowali sprowokować do ostrej jazdy.

W pierwszym poscie opisałem neutralnie film, ale gościu ewidentnie wielokrotnie przegina, przesadza też mocno na innych filmach z jego udziałem.
    mnie osobiście przeszkadza taka jazda innych, lepiej sobie pojechać na jakiś tor, albo nieużywaną drogę by sie pobawić.
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    A mi sie podoba ta jazda :) Sam tak bym jeździł ale sie boje, czasami robie tego typu numery ale moze w innych okolicznościach - bo jak widze debili co sie na 3 pasmówce lewymi ścigają to przecież nie będę za nimi pierdział tylko jade na prawy - ehh nie dziwi mnie wogóle fakt ze polaką łatwo sie przystosować do jazdy w Angli :)

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    OJ ALDIK ALDIK :D :D :D nie dziwie sie ze czesto zmieniasz autka hahahha
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez ADASIO
    OJ ALDIK ALDIK :D :D :D nie dziwie sie ze czesto zmieniasz autka hahahha
    haha czemu? Jeszcze w żuciu (odpukać) nie miałem wypadku !

Vip Vip Awatar Wiesław
    BMW
    E 38 740d
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    A mi sie podoba ta jazda :) Sam tak bym jeździł ale sie boje, czasami robie tego typu numery ale moze w innych okolicznościach - bo jak widze debili co sie na 3 pasmówce lewymi ścigają to przecież nie będę za nimi pierdział tylko jade na prawy - ehh nie dziwi mnie wogóle fakt ze polaką łatwo sie przystosować do jazdy w Angli :)
    Ech młodość młodość....
    Rada: zainstaluj sobie słownik w kompie. " ehh , wogóle , polaką , Angli " - litości..

BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Wiesław
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    Ech młodość młodość....
    Rada: zainstaluj sobie słownik w kompie. " ehh , wogóle , polaką , Angli " - litości..
    Jeszcze dopisze Niemcy, niemieckie autostrady, Kaczoland, Złomy z polski, itd itp :D

Ehh młodość ??... suuuper, dziękuje :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38
    jak dla mnie to niepotrzebne ryzyko a tak pojezdzic moge sobie w Need for speed

Uprawnienia umieszczania postów