Witam,
jakie doświadczenia macie z pompkami paliwa ?
Czy warto placic za oryginal Pierburg ?
Zamienniki wkladu kosztuja na allegro nowe od 60 złotych.
Co o tym myślicie ?
Witam,
jakie doświadczenia macie z pompkami paliwa ?
Czy warto placic za oryginal Pierburg ?
Zamienniki wkladu kosztuja na allegro nowe od 60 złotych.
Co o tym myślicie ?
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
Jakość wykonania zamienników jest bardzo słaba, nawet sprzedawcy to mówią. Jak Twoja całkiem nie padła to spróbuj z chinolem a starą trzymaj w bagaju w razie czego, E32 i tak mało jeździsz, może wytrzyma trochę ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Po powrocie ze zlotu i zrobieniu paru kilometrów na miejscu parę razy na chwile zaniemogła.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
śmiało ładuj zamiennik :) Na warsztacie jak ludzie nie mają kasy to ładujemy im różne zamienniki wszystkich części i aktualnie żadnych reklamacji. A różnice w cenie są naprawdę spore.
A ile kosztuje ten Pierburg? Może nie warto ryzykować utknięcia w lesie za parę stówek.
Ja faktycznie założyłem dwa chińczyki jakie poleca Shogun do M70, bo nie uśmiechało mi się kupowanie nowych Boschy za 800 PLN sztuka.
Ale to są pompy sprawdzone również w rajdach i ja też złego słowa nie powiem, ale cenowo z przesyłką ze stanów wychodziło coś około 250 PLN za sztukę, więc nie wiem czy to Cię satysfakcjonuje. Jak tak to daj znać, a poszukam jakie to były, bo już nie pamiętam. Praktycznie wszystkie M70 z Bimmerforum na nich jeźdżą.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 25-06-2014 o 19:53
pozdrawiam Bartek
Chińskie pompy mają to do siebie, że są nieobliczalne, nie wiesz czy popracują tydzień czy 10 lat, i to nawet gdy są z jednej taśmy i z jednej partii produkcyjnej, niestety jakość nie jest dla nich powtarzalna.
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...
Nie wrzucaj Martynka wszystkiego do jednego worka. Te, o których piszę są bardzo popularne w US i wiele się naczytałem, zanim je założyłem. Poza tym nowe Bosche do M70 też są chińskie :)
pozdrawiam Bartek
Nie wrzucam, piszę o pompach z allegro bo o Takich pisał @Sebek
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem...