Wg mnie autko warte było obejrzenia...bo o ile był tam ori motor i welur...to faktycznie nie wyglądało na dojechane...a wręcz zadbane...
A teraz cena wyższa...ale za to przebieg zmalał...o całe 4k...brać kupować nie żałować...![]()
cena wzrosła proporcjonalnie do zmalenia przebiegu![]()
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.
Ogłoszenia od handlarza już nie ma. Może ktoś jednak kupił :-)
Byłem dzis obejrzec auto. Cena za jaka jest wystawiona na chwile obecna to 10900 zl w komisie, co mnie zdziwilo bo na allegro jest o tysiaka mniej. Przyznam sie szczerze, ze nie ogldałem jej zbyt dokladniej, napewno opony sa do wymiany, rdzy na niej rownez nie bylo widac. Ogolenie auto bardzo mi sie spodobało :)
Jak dla mnie to zbyt duzy silnik i duze koszta utrzymania a chcialbym nacieszyc sie takim autem i codziennie jezdzic :)
czyli niech żałuje ten, kto nie wziął od prywaciarza za 7k :D
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.
na allegro wciaz jest prywatne ogloszenie za 7 tys., nie sadze zeby komis zakupil takie auto, na ktore jest ciezko o klienta, mam na mysli wiek auta, pojemnosc, spapalnie
Komis weźmie wszystko na czym można zarobić choć troszkę szelestów...
W tym komisie już raz była 750il omawiana także na forum więc widać komis i takie kupuje... ale w tym komisie jest zasada ze jazda autem dopiero po zakupie...
hmm właśnie przegladałem prywatne ogłoszenie jest wciąż aktualne ,komis się troszkę pospieszył z wystawieniem jej ponownie za wyższą cene mogli poczekać do końca ogłoszenia.... taka stara praktyka handlarzy,żeby cena w komisie była wyższa jakby ktoś z miejsca chciał ją kupić:)