http://otomoto.pl/bmw-750-v12-5-0-st...C33662865.html
u handlarza za prawie 4k wiecej
http://otomoto.pl/bmw-750-v12-5-0-st...C33662865.html
u handlarza za prawie 4k wiecej
Właśnie zauważyłem ale jaki opis ciekawy ...ten niżej
No przełoże sobie kanapy ....a potem wszyscy będą pisać ,że niezgodny z Vinem......
po drugie auto traci wartość kolekcjonerską
po trzecie po takich przekładkach spasowanie elementów jest gorsze występują piski mimo nowych spinek przerabiałem to w E46 i E90 więc dzięki za takie rady
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 25-06-2014 o 14:38
Trzeba mieć dawce żeby przełożyć i musi być w ładnym stanie i kompletne kilka pozostałych powodów opisałem wczesniej dlaczego nie robiłbym tego
Pokrywa się jest kilku użytkowników ,którzy mają E32 w orginale i takie auta pózniej szybko się sprzedają
Edytuj posty !!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 25-06-2014 o 14:39
Po 1: do oryginału zawsze możesz wrócić, nikt Ci nie każe pozbywać się starej tapicerki
Po 2: jakie spasowanie ?? wyjmujesz stare fotele, wkładasz nowe, z kanapą tak samo, schowki również, spinki na boczkach niby gdzie mają trzeszczeć ??
Po 3: jak porównujesz E32 do plastikowych E46 i E90 to ja więcej pytań nie mam
Po 4: Tyle lat na forum i nie wiesz, że posty się edytuje a nie wali jeden pod drugim ?
Edit:
A jak nie wierzysz to zapraszam do Zawiercia-daleko nie masz, zobaczysz rzekome złe spasowanie i trzeszczenie o którym piszesz.
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 24-06-2014 o 19:32
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Sądząc po włascieclu i stanu samochodu, można stwierdzić że być może jest to zadbana E32 z M70 i kto szuka, to jak najbardziej jechać i oglądać.
Wygladą zdrowo i trzyma się kupy :)
Nic nie trzeszczy wogóle jest nówka fabryka widze,że u siebie w e32 też nie rozbierałeś skoro tak piszesz...
co do e46 jest to jeden z najlepiej wykonanaych ostatnich modeli bmw jak nie wieżysz to kup sobie :) i zrób ze 100.000km i dopiero się wypowiadaj
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Nad czym tu się zastanawiać było. Cena była dobra to trzeba było jechać i brać bo okazje są. Handlarz wyrwał to i zarobić chce. Kubusss sory ale ze z powodu takiej bzdury że fotele welury to nie jadę, to dałeś dupy kolego jak rzeczywiście szukasz e32 a nie wirtualnie gawędzisz tylko. Ja jednak myślę że przeraził Cię V12 jednak :)
Jak German to Anna.