link - ciekawa historia. Wychodzi na to, ¿e maj±c E32 trzeba precyzyjnie spisaæ testament.
link - ciekawa historia. Wychodzi na to, ¿e maj±c E32 trzeba precyzyjnie spisaæ testament.
pewnie Norbi miesza :)
Czy¿ jemu siê nie znudzi³o ? ostatnio na facebooku siê wypowiada³ ... a kole¶ ma 17 lat ;]
Heh...s³aba ta historyjka...mnie nie poruszy³a wcale...
Ale co do testamentu, to ja moje BMW zapiszê forum 7er....bo s±dzê, ¿e siê tu "trochu" na sztuce konstruowania samochodów znaj± i wiedz± co to za skarby posiadacze E32 maj±...![]()
Witajcie koledzy pomo¿ecie z problemem z moj± buni± siê ¿le dzieje przerywa w czasie jazdy,mieli¶cie z tym do czynienia?
HEHE
ja rozumiem ze masz k³opot z autem i to wkurw... ale kolego czy ten temat jest odpowiedni do tego typu pytañ?
Czy do zak³adu pogrzebowego te¿ bys wszed³ i zada³ takie pytania? oczekuj±æ odpowiedzi?
Proponuje troszke popatrzec co i gdzie piszesz, bo takimi wpisami, nawet jak pomo¿e to co napisa³ kubosh, to gwarantuje ¿e ¶wiety nie znajdzie, bo nie bêdzie szuka³ w tym temacie
A przecie¿ w dziale e32 da³o siê za³ozyc taki temat prawda?
A co do meritum tematu to jako¶ nie bardzo mnie to przekonuje bo:
1 skad wiadomo ¿e to kto¶ od nas ma to e32?
2 z rodzina najlepiej na zdjêciu wiêc wcale mnie nei dziwi
3 niech autor siê cieszy ¿e w ogóle cos dosta³ :)
4 te¿ pachnie mi tu Norbim lub jemu podobnymi
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Ja siê zgodzê z kub±.. podje¿d¿a mi tutaj norbim XD moje zdanie w tym temacie ? "SUABA" Historia :)
Koledzy wiem ¿e na temat ale tylko tu kto¶ ¿yje i co¶ klika,kubosh dziêki za zrozumienie z tych rzeczy zosta³ mi tylko czujnik po³,wa³u,a czy to normalne jak odepnê przep³ywkê autko nie chce wogóle jechaæ
a ten znowu swoje....tak normalne i zmieñ dzia³ do zadawania takich pytañ