Wczoraj spędziłem 17h za kierownicą i tylko 20 min przerwa na kawe:) masakra :razz: hehe a wy jakie rekordy macie na swoim koncie? :D
Wczoraj spędziłem 17h za kierownicą i tylko 20 min przerwa na kawe:) masakra :razz: hehe a wy jakie rekordy macie na swoim koncie? :D
Only 7er
Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D
ehh . . . niedawniej jak tydzień temu wsiadłem za kółko o 16.00 wysiadłem o 02.00 , poszedłem spac , o 05.00 spowrotem byłem za sterami i skonczyłem dopiero następnego dnia o 01.00 w nocy ! . . . wiec dobrze liczyć było 30 h jazdy na 3 h spania , co prawda nie było to 30 h ciągłej jazdy ale 30 h spedzone za kólkiem. Szczerze powiem nie polecam NIKOMU ! Przy powrocie do domu widziałem juz różne niestworzone rzeczy na drodze , no i to ze każda przydrożna lampa mi sie kłaniała !
a mój rekordowy czas w powrocie z UK do PL (BMW E36) w zimie dwa albo 3 lata temu 36 h !!
A ja tam już po jakiś 3h jazdy robię się głodny więc postój musi być :) Żadko jadę gdzieś dłużej niź 4h bez postoju chyba że jest już niedaleko do celu :) Nie lubię być zmęczony za kółkiem.
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Panowie tu niema co się Chwalić kto jakie rekordy bije.
Trzeba się zastanowić czy nie grozi to nam albo innym uczestnikom ruchu(a na pewno tak jest)
Później są tragedie ;(
Nie popieram.
kolega ma racje , tutaj nie ma sie czym chwalić . . . ale co zrobić , takie są realia , niekiedy poprostu musimy !Zamieszczone przez Jack
Dokładnie nikt nie robi tego dla przyjemnosci :/Zamieszczone przez FuBu
Only 7er
Staram się zawsze szybciej wyjechać, żeby na trasie zrobić sobie przerwę na kawkę , tudzież coś dobrego do zjedzenia.
Na szali w takich wypadkach z jednej strony: pośpiech,kasa,praca,realia i inne "ważniejsze sprawy" z drugiej tylko zdrowie i życie.
Dla mnie to drugie jest ważniejsze.
Wspólczuje po 17h moze lampy mi sie nie klanialy ale zmeczenie jest na maxa:/Zamieszczone przez FuBu
Only 7er
Tylko ze rodzine tez trzeba utrzymac :)Zamieszczone przez Jack
Only 7er