Przez wawkę ;DZamieszczone przez Mięsny730 e38
Z Essen do Warszawy, pozniej Radom i spowrotem do Essen. Po drodze krotki godzinny sen - niecale 26 godzin.
nie popieram takich jazd i dlatego nie mieszkam juz w Essen ;)
jakieś 12h z przerwą na kawe potem tylko redbulle, nic to nie daje.. ale mialem kilka pktów na mapie polski do zaliczenia i potem wio nad morze..
co najlepsze... to było e30 z 87roku wąska lampa coupe
e32 v8 manual
I 3-city :D :papa:Zamieszczone przez Anatol
witajcie .ale są sytuacje bez wyjścia .np. mojemu kierowcy padła turbina w iveco chłopak pod holandią 3 dni w samochodzie czekał na nową aż mu przywiozę z polski bo niemiecka kosztowała 1000 euro a w polsce 1300 zl .no i wyjechaliśmy z mechanikiem o godz 16 w czwartek o 7 byliśmy na miejscu montaż 3godz i powrót hanover ładowanie i na poland co by pusto nie wracać .7 rano sobota we włocławku a o 8 trzeba serwis otworzyć żeby klijęt był zadowolony i kierowca do domu wrócił w miare szybko ,też ma rodzine .i tak to jest żeby był wilk syty i wilk syty.pozdrawiam!
B-ędziesz M-iał W-szystkie
no ja to tak z 18 h...wrocek-swinoujscie-berlin-praga-krakow-wroclaw,wszedzie tylko na okolo 30min przerw,alejakos dalem rade po powrocie odrazu wyrko na 12h ale spac mi sienie chcialo bo chyba z 12 burnow wdrodze zapodalem
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
normalka bez wzpomagacza ani rusz!!
B-ędziesz M-iał W-szystkie
wno temu tzn 10latek najpierw cały dzień w pracy 8-16 .do domku na obiadek 24 wyjazd do liberca załadunek.,celnica,granica i znowu celnica-powrót o 20,domek a o 23 kołobzrzeg i powrót o 21. drogi łódż-częstochowa nie pamiętam.....
Ale człowiek kiedyś był głupi i myślał że szystko może...
http://patrz.pl/filmy/id/336046
Wyjaśnia wszystko.
Zamieszczone przez maciej730
. . . jest naprawde mocny !