Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 39

Wątek: ile godz za kierownica?

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez Jack
    Na szali w takich wypadkach z jednej strony: pośpiech,kasa,praca,realia i inne "ważniejsze sprawy" z drugiej tylko zdrowie i życie.
    Dla mnie to drugie jest ważniejsze.

dokładnie , z drugiej strony ważniejsze zdrowie i życie ale by życ musi być ta "Kasa" , "praca" , wiadomo wszystko ma swoje granice . . tak wiec jedyne co pozostaje powiedziec panowie to z rozsądkiem takie "podróze"

myśle ze nie jeden z nas zna swój umiar i wie kiedy nadchodzi ten moment w którym poprostu musi sie zaczymać

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Na szali w takich wypadkach z jednej strony: pośpiech,kasa,praca,realia i inne "ważniejsze sprawy" z drugiej tylko zdrowie i życie.

Przedewszystkim trzeba myśleć ... nie jesteśmy sami na drodze....człowiek to nie robot .... jednemu się uda drugiemu już nie .... pamiętajmy o tym ....

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez dowojciak
    Tylko ze rodzine tez trzeba utrzymac :)

Tylko żeby miał kto ...pamiętajmy ....

Vip Vip
    BMW
    E38- 740D 1999r.p.
    To się dobrze ubezpiecz bo jak zginiesz lub coś ci się stanie(czego absolutnie nie życzę i pluję za siebie i pukam w niemalowane)w wypadku przez swoją "mądrość" to kto ich utrzyma???

Vip Vip Awatar FuBu
    BMW
    E38 728i Sport Indywidual
    Blog
    3
    Cytat Zamieszczone przez Anatol

człowiek to nie robot .... jednemu się uda drugiemu już nie .... pamiętajmy o tym ....
    . . . tutaj Anatol ma racje , nie każdy kierowca jest sobie równy . . to też dla jednego spędzenie 9h dziennie za kólkiem to koszmar , dla drugiego to codzienność bez której nie da sie życ (tak jak www.7er.pl) :P

7er Freak Awatar Greg38
    BMW
    F02 750LxD E65 745i Prins VSI E38 740i Prins VSI
    Blog
    18
    ...ja sie nie mam czym chwalic, raczej jest to wkur...jace dla mnie, ale niestety do 30h dobrych pare razy w roku za kolkim lub tez bez spania w podrozy spedzam....nie wiem, jakos czesto o wrocek zachaczam :D

I krajom bez autostrad mowie stanowczo NIE! :D :D :hah: :hah:
    Pozdr.

Greg38

UWAGA! Pomagam poprzez forum a nie PW lub GG! Masz pytanie - załóż temat i prześlij link a postaram się odpowiedzieć!

http://7er.pl
    http://bmw.n-sacz.pl
    http://bmw-diag.pl
    http://obd-can.pl
    http://auto-diag.de

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Zasnełem po 26 godzinach za kółkiem wracając z warszawy .... dobrze ,że fura zjechała w pole mijając wszystko co bylo , zakopała sie i zgasła ... ja się wyspałem i rano po użyciu traktora wyjechałem z pola i wrocilem do białego ... takiego farta nie miał chyba nikt bo nawet zderzaka w buni nie zarysowałem ....

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 735i
    Cytat Zamieszczone przez greg38
    I krajom bez autostrad mowie stanowczo NIE! :D :D :hah: :hah:
    Ja jak smigam po autostradzie to mi sie wtedy chce spac drogi ubawa szybciej ale spanie lapie hehe a jak sa zakrety to jest wesolo cos sie dzieje i nie bierze mnie spanie :)
    Only 7er
    Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW 735i
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Zasnełem po 26 godzinach za kółkiem wracając z warszawy .... dobrze ,że fura zjechała w pole mijając wszystko co bylo , zakopała sie i zgasła ... ja się wyspałem i rano po użyciu traktora wyjechałem z pola i wrocilem do białego ... takiego farta nie miał chyba nikt bo nawet zderzaka w buni nie zarysowałem ....
    zadnej rysy????????? to chyba jakis cud hehe ale dobrze ze Tobie i Bumie sie nic nie stalo i jeszcze do tego sie wyspales hehehe :D :D :D :D
    Only 7er
    Tylny Napęd Jest Jak Seks - Po Co Jezdzic Na Recznym Jak Mozna Dac W Piz..e :D

Vip Vip
    BMW
    740i
    @Neuf, na kolanach do czestochowy!!! ;D

Uprawnienia umieszczania postów