Zamieszczone przez
lemur69
jedno i drugie odpycha sie fajnie, 730 moze miec lekko odczuwalna turbodziure w zakresie 1,8 - 2tys obrotow przynajmniej takie mialem odczucie w zadbanym i w pelni sprawnym autku uzytkownika Smoku, czy ekonomiczniej jest sie poruszac klekotem polemizowalbym, zagazowane 745 przy jezdzie dziecko do przedszkola, wyjazd z miasta kolobrzeg trasa na bialogard - praca i potem powrot do domu - spalanie 13,5 - 14 litrow LPG - autko mialem okolo miesiaca czasu jezdzilem spokojnie ale troche frajdy z jazdy bylo, troche swirowania ale zawsze banan na ustach. 730 podobno na trasie schodzi do 7 litrow, przy mojej nodze podejrzewam ze daloby rade - w tej chwili mam okulara w211 2,7 cdi w avangardzie i spalanie roznie w zaleznosci od mojego humoru : od 6 litrow do 7,5 ON. 730d spali podobnie z litr wiecej - cenowo paliwo w ostatecznym rozrachunku - to samo ale moc nie ta, wrazenia z jazdy nie te. ze naprawy w benzynie kosztowne ?- ale co tam padnie rurka i uszczelniacze a disel to disel.... powoli szukam dla siebie 7, chcialbym 745i a pewnie kupie to co sie trafi zadbane bo to juz staruszki powoli i Tobie radze to samo zrobic