-
Zaawansowany U¿ytkownik
Sorki faktycznie choæ szczerze to troszkê p³akaæ siê chce bo nie ma komu pomódz. Ehhh
-
Vip
Vip
czujnik temperatury zewnêtrznej jest na przednim nadkolu.. tylko nie wiem którym.. zdaje siê lewym.. niestety reszt± w moim przypadku zajmuje siê mechanik.
a czujnik jest z przodu nadkola.. bli¿ej lamp.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Dziêki tylko ¿e temperatura zewnêtrzna wskazywana jest ok. B³±d ten wyskauje podczas diagnostyki silnika wiêc troszkê dziwne jest dla mnie to ¿e nazwany jest jako czujnik tempertatury zewnêtrznej. To niby ma co¶ wspólnego z silnikeim?
-
7er Freak
czujnik temp. zasysagego powietrza powinien sie znajdowac w obudowie filtru powietrza wg. Boscha
Czujnik Lambda: Bank1 - Strona pasazera, sensor2 za katem.
Kolego, a tak na marginese to podaj na drugi raz co to za auto, vin, rocznik, jedynie pojemnosc z avataru jest.... wrozkami nie jestesmy.
jesli zczytales auto czyms tam, podaj jaki masz motronik. no i takimi naprawami powinien sie zajac ktos, kto wie co robi. podstawowe wiadomosci/umiejetnosci sa do takich napraw potrzebne.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
Podstawy mam wiec dlatego sam próbuje co¶ z tym ugry¶æ. Rocznik auta 99 3,5 V8 175 kW VIN WBAGG410X0DN60467. Jeszcze jedno drobne pytanie dotyczy pracy silnika na biegu ja³owym. Chodzi o to ¿e co¶ w nim minimalnie puka jak hydraulik ale jest to g³uchy dzwiêk i tylko na rozgrzanym silniku bardzo minimalny. Nie wystêpuje na wy¿szych obrotach ani podczas gwa³townego dodawania gazu. Spotka³em sie z opiniami ¿e silniki V8 tak maj± i ¿eby sie tym nie przejmowaæ. Co o tym myslisz? Olej zmienia³em zaraz po kupnie ¶miga na shellu 5W40. Poprzedni w³a¶ciciel lata³ na MOBILU 5W40. Objaw nie zmieni³ sie wogóle.
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum