Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: E65 745i

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    Szukam ;)
    A możesz powiedzieć coś więcej? :P

http://otomoto.pl/bmw-745-ful-opcja-...C30623758.html co myślicie o tej? Felgi paskudy, do wymiany, ale reszta całkiem całkiem. Zdjęcia umytego autka oczywiście ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar MC1
    BMW
    Ex - E 36 325i coupe, E 39 530D individual, teraz E 65 730D
    Mi się podoba.....ładny wypas, środek widać że nie zmęczony, long i fajny wydech końcowy...... o felgach z biedronki się nie wypowiem ;-). Co do stanu technicznego oraz blacharskiego to wiadomo to można zweryfikować na miejscu. Podsumowując ładna jest.
    Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Szukam ;)
    No to chyba czas podliczyć budżet, ogarnąć znajomego mechanika i w kraj przeglądać je i brać najlepszą ;)

http://otomoto.pl/bmw-745-long-zamie...C33037578.html Taki Dubai Style lekko :D
    Ostatnio edytowane przez maggot22 ; 11-06-2014 o 22:55

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW

Odnośnie tej z Rumi...na 90% jestem pewny, że to moja bo ma nawet ramki od Olszowca z Poznania (a w dodatku z pomorskiego jakiś czas temu przysłano mi mandat:P)
    Autko niestety łatwego życia nie miało (za mojej kadencji 2 kolizje - nie z mojej winy):
    1. za pierwszym razem autko dostało bum w prawy tył tzn w prawe koło (naprawione bezgotówkowo w ASO - koszt naprawy 25 - 30 tys. zł)
    2. za drugim razem autko dostało bum w lewy przód (koło). Okazało się, że koszt naprawy wg ubezpieczyciela przewyższa wartość auta. Na drugi dzień zadzwonił Pan z ubezpieczalni i powiedział, że znalazł się klient (handlarz) na to auto!? Po długich przemyśleniach zdecydowałem się wziąć te ochłapy od ubezpieczyciela oraz od przyszłego nabywcy.

Także 1 naprawa zrobiona zgodnie ze sztuką, wszystko na oryginalnych częściach z ASO.

Plusy:
    - extra wyposażenie
    - nie było kłopotów ze skrzynią
    - nie było kłopotów z elektroniką, wszystko działało jak trzeba
    - skóry niezniszczone

Wady:
    - zużycie oleju (mocno kopciła na niebiesko - ale to jest obecnie do zrobienia, chociaż jak wymieniłem olej na castrol edge to już tak nie dymił ale zużycie pozostało),
    - z nie wiadomych przyczyn od czasu do czasu wyskakiwała kontrolka "service engine" mimo, że wszystko działało

Sam musisz zdecydować czy warto się nią interesować. Dodam tylko, że przebieg wygląda na nie kręcony (jak sprzedawałem to miała jakieś 220 tys.)
    Tutaj przynajmniej wiesz co się z nią działo...warto bliżej się przyjrzeć jak naprawili lewy przód łącznie z zawieszeniem. Na pewno masz argumenty, żeby zejść z ceny:)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Szukam ;)
    Dzięki za informacje. Coś czuję, że ta druga naprawa to już raczej zgodnie ze sztuką handlarską robiona i samochód nie nadaje się do jazdy obecnie. Może przejadę się ją obejrzeć bo i tak czeka mnie wyjazd do Gdynii za jakiś czas, a wyposażenie i cena jednak są atrakcyjne ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Ta biała kojarzę, chyba jakiś czas temu była już na Allegro za dużo wyższą sumę i należy do jakiegoś zarządu związanego z Lotnictwem - tak mi się kojarzy :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Pawliko
    BMW
    Audi A5 Coupe 2.7 TDI S-line
    Blog
    4
    Biała wygląda nieziemsko. Gleba i 21" i jest bosko :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Szukam ;)
    Tu się zgodzę, biała wygląda bosko, kojarzy mi się z jakimś jachtem bardziej niż autem :D

Coś nowego się zjawiło: http://otomoto.pl/bmw-745-auto-luksus-C33540174.html
    Ostatnio edytowane przez maggot22 ; 13-06-2014 o 09:25

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak

Pierwszy link: poproś o VIN w sprawdź w jakim stanie przypłynęła z USA.
    Drugi link: 11 letnie auto z eL-Pi-dżi i przelot 223kkm - ciężko uwierzyć, ale są i takie rodzyny. Zdaje się, że auto od handlarza - po wpisaniu nr w google wyskakuje kilka ofert.
    Ostatnio edytowane przez Callogero ; 17-06-2014 o 08:55