Nosze sie z kupnem telewizora i jesli juz to bedzie to 52" bo po co sie rozdrabniac a cenowo jest przystępnie.. i raczej napewno plazma.
Nosze sie z kupnem telewizora i jesli juz to bedzie to 52" bo po co sie rozdrabniac a cenowo jest przystępnie.. i raczej napewno plazma.
Matryce Panasonica - sa wedlug testow jedne z najlepszych.Zamieszczone przez Kronos
Do tego sa produkowane w europie, w czechach a nie w chinach.
Do obrazu analogowego (kablowka, zwykla antena) polecilbym plazme.
Do odbiornikow ze zrodel HD (DVB-S2 lub Bluray) raczej LCD.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
U mnie lata Sharp Aquos 42" osobiście włączyłem go 2 razy bo nie oglądam TV ale za to mój ojciec non stop katuje jakieś euro sporty i zachwycony :) tylko jak usiądzie za blisko to mu fajnie główka lata za piłką po ekranie :)
Ja mam SONY '37 LSD z DVB-T . Radze kupić z tym systemem, bo za jakiś czas będzie to niezbędnę (było w innych postach poszukaj) no i 5 lat gwarancji acha nie wiem czy wiesz ale najlepiej siedzieć od takiego LSD 2,5 długości przekętnej więc, zależy to też od pomieszczenia jakie masz. Widziałem już u kumpla '50 na ścianie w BLOKU - uwierz tragedia ogladać - tak jak pisał jakiś kolega głową nie nadążysz za obrazem a wzrok jak sie męczy !
Co do DVB-T - to do wdrozenia tego systemu nie wiadomo jeszcze czy wprowadza w polsce
system MPEG2 czy MPEG4 (HD).
Osobne tunery do DVB-T sa bardzo tanie - ceny od 29 Euro jako urzadzenie do podlaczenia do TV lub od 15 Euro jako urzadzenie USB pod kompa.
Pozdrawiam, Sebek
Mniejsze rozmiary to tylko LCD a od 40' tylko plazma
Co do DVB-T to nie wiem jaki mam system MPEG2 czy MPEG4 może obydwa [glow=red:4359a78fcf] ale działa [/glow:4359a78fcf] i mam 4 kanały telewizyjne (TVN, POLSAT, TV4 i Leszno TV w jakości Digital) i ileś tam radiowych (może teraz jakieś doszły dawno nie sprawdzałem)
Ktoś się znajdzie i powie PO CO jak mam CYFRE ? a po to, że jak np moje Maluchy ogladaja Bajki to ja mogę sobie oglądać te właśnie kanały i odwrotnie ( zamontowana siec TV w domu)
Osobne tunery do DVB-T są bardzo tanie - może i tak, ale po co dokupować jak można mieć za taką samą cene w TV zamontowane.
Witam,
DVB-T leci w twoim regionie w trybie testowym.
Maly tunerek mozna zamontowac takze w e38 i podlaczyc pod modul TV.
Masz wtedy telewizje w aucie bez szumow.
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Sebek