Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: Witam wszystkich sympatyków BMW -jestem tu nowy mam na imiê Cezary mi³o¶nik BMW

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2014
    BMW
    E38
    Sk±d
    podlaskie

Smile Witam wszystkich

Witam serdecznie wszystkich u¿ytkowników BMW chcia³bym dzieliæ siê w³asnymi do¶wiadczeniami jaki i tez czytaæ Wasze opinie,korzystaæ z rad i sugestii o tym najwspanialszym aucie wszech czasów jestem szczê¶liwym posiadaczem BMW e38 750iA V12 M73B54 ,mia³em tak¿e e34 sedan 520i '89r oraz e34 touring 525 TDS '94r .

Jak ka¿dy z nas u¿ytkowników i mi³o¶ników BMW czêsto zdarzaj± sie ro¿ne awarie auta mniejsze lub wiêksze ja trafi³em tu poniewa¿ poszukuje odpowiedzi na mój problem z monitorem 4/3 który przesta³ dzia³aæ bardzo proszê o pomoc sugestie i wskazówki co mo¿e byæ przyczyn± poni¿ej dok³adnie opisze mój problem bardzo dziêkuje za po¶wiecenie kilku chwil na przeczytanie je¶li kto¶ z szanownych u¿ytkowników forum móg³by mi pomoc bardzo proszê i pozdrawiam

Witam :) mam powa¿ny problem z monitorem 4:3w swojej beci( BMW e38 750iA 5,4 l v12 a mianowicie raz dzia³a a raz nie dzia³a monitor sta³o siê to nagle pocz±tkowo mia³em auto zabezpieczone kodem by³ codziennie w³±czany i wy³±czany nagle awaria ,ale uda³o siê go zdj±æ a teraz w ogóle nawet nie mo¿na go w³±czyæ wy³±czyæ a jak za³apie na chwilê to ¿adnych operacji nie mo¿na wykonaæ -co mo¿e byæ przyczyn± bardzo dziêkuje za POMOC

PS; podczas pracy silnika MONITOR miga na czarno ,ja¶niej i ciemniej ,czy mo¿e mieæ to wp³yw na komputer pok³adowy czy mo¿e zostaæ uszkodzony a mo¿e ju¿ jest ?? czy ma to wp³yw na prace silnika ,próbowa³em resetowaæ system od³±czaj±c akumulator spowodowa³o to nierówn± prace silnika przez jaki¶ czas pó¼niej wróci³o do norny ,bezpieczniki sprawdza³em ,wszystko dzia³a prawid³owo ale monitor nie dzia³a,,na wy¶wietlaczu LCD po wlaczeniu funkcji BC podaje normalnie parametry ,pomimo ze pixele sa poprzerywane co robic?
    Ostatnio edytowane przez paris16 ; 22-06-2014 o 09:49

Vip Vip Awatar moloko5
    Do³±czy³
    Feb 2012
    BMW
    E32 730i R6 ' 87
    Sk±d
    Nowy S±cz
    Blog
    7
    Witamy na forum...

I am sentenced to E32 Vip Awatar Dawid86
    Do³±czy³
    May 2010
    BMW
    BMW 730i E32 M30B30 10.93r.
    Sk±d
    Katowice
    Witam :) Za³ó¿ mo¿e w±tek z opisem problemu w dziale E38
    BMW 7 FOREVER
    Cars are my drugs.

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar BenyMnemonik
    Do³±czy³
    Apr 2013
    BMW
    E38 750il + 728i/lpg
    Sk±d
    ¦widwin
    Blog
    5
    Cze¶æ, witamy kolejne v12, zapodaj focisze.
    Moje obecne BMW E38 750il -> http://7er.pl/showthread.php/37092-N...50il-%28v12%29

Sztuk± jest zrobiæ stare auto tak, aby wygl±da³o lepiej ni¿ nowe...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2014
    BMW
    E38
    Sk±d
    podlaskie
    kurcze nie wiem jak dodac focie ale wrzuci³em link do strony domowej tam jest moja "Becia" :) jak dodaæ tu zdjecia? jak cos tu mozna j± zobaczyæ -pozdrawiam

http://motokiller.pl/user/EvilSoul

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar BenyMnemonik
    Do³±czy³
    Apr 2013
    BMW
    E38 750il + 728i/lpg
    Sk±d
    ¦widwin
    Blog
    5
    Wygl±da dobrze :)
    Zdjêcia wrzucasz poprzez obrazek "insert image' Opcja "from computer" pozwala wczytywaæ foty z Twojego kompa/pulpitu np, Opcja "From Url" pozwala wczytywaæ zdjêcia z zewnêtrznych serwerów danych, czyli np jak masz gdzie zdjêcia i znasz do nich link.
    Moje obecne BMW E38 750il -> http://7er.pl/showthread.php/37092-N...50il-%28v12%29

Sztuk± jest zrobiæ stare auto tak, aby wygl±da³o lepiej ni¿ nowe...

Podobne w±tki

1. Odpowiedzi: 16
    Ostatni post / autor: 02-02-2013, 13:14
  2. [E38] witam wszystkich na forum mam na imiê Krzysiek obecnie posiadam bmw7 e38
    Przez nonek w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 22
    Ostatni post / autor: 15-01-2012, 19:49
  3. [E38] Witam jestem nowy [ Fan BMW ]
    Przez kuboszkozi w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 31-07-2011, 12:20
  4. [e32] Witam, Cze¶æ i Siema dla wszystkich. Mam na imiê Andr
    Przez ANDRZEJ-BIELAK w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 26
    Ostatni post / autor: 22-02-2009, 16:05

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •