Witam serdecznie wszystkich u¿ytkowników BMW chcia³bym dzieliæ siê w³asnymi do¶wiadczeniami jaki i tez czytaæ Wasze opinie,korzystaæ z rad i sugestii o tym najwspanialszym aucie wszech czasów jestem szczê¶liwym posiadaczem BMW e38 750iA V12 M73B54 ,mia³em tak¿e e34 sedan 520i '89r oraz e34 touring 525 TDS '94r .
Jak ka¿dy z nas u¿ytkowników i mi³o¶ników BMW czêsto zdarzaj± sie ro¿ne awarie auta mniejsze lub wiêksze ja trafi³em tu poniewa¿ poszukuje odpowiedzi na mój problem z monitorem 4/3 który przesta³ dzia³aæ bardzo proszê o pomoc sugestie i wskazówki co mo¿e byæ przyczyn± poni¿ej dok³adnie opisze mój problem bardzo dziêkuje za po¶wiecenie kilku chwil na przeczytanie je¶li kto¶ z szanownych u¿ytkowników forum móg³by mi pomoc bardzo proszê i pozdrawiam
Witam :) mam powa¿ny problem z monitorem 4:3w swojej beci( BMW e38 750iA 5,4 l v12 a mianowicie raz dzia³a a raz nie dzia³a monitor sta³o siê to nagle pocz±tkowo mia³em auto zabezpieczone kodem by³ codziennie w³±czany i wy³±czany nagle awaria ,ale uda³o siê go zdj±æ a teraz w ogóle nawet nie mo¿na go w³±czyæ wy³±czyæ a jak za³apie na chwilê to ¿adnych operacji nie mo¿na wykonaæ -co mo¿e byæ przyczyn± bardzo dziêkuje za POMOC![]()
PS; podczas pracy silnika MONITOR miga na czarno ,ja¶niej i ciemniej ,czy mo¿e mieæ to wp³yw na komputer pok³adowy czy mo¿e zostaæ uszkodzony a mo¿e ju¿ jest ?? czy ma to wp³yw na prace silnika ,próbowa³em resetowaæ system od³±czaj±c akumulator spowodowa³o to nierówn± prace silnika przez jaki¶ czas pó¼niej wróci³o do norny ,bezpieczniki sprawdza³em ,wszystko dzia³a prawid³owo ale monitor nie dzia³a,,na wy¶wietlaczu LCD po wlaczeniu funkcji BC podaje normalnie parametry ,pomimo ze pixele sa poprzerywane co robic?![]()

Odpowiedz z cytatem