Witam, chciałbym się przedstawic na waszym forum chociaż jeszcze nie mam swojej 7er... ale myślę że jest to tylko kwestia czasu. Mam na imię Hubert, ogólnie w BMW jestem zakochany od kilku lat... jeszcze niedawno przeglądając ogłoszenia z samochodami spoglądałem co tam słychac w Audi, Volvo, oraz BMW, ale ostatnio zauważyłem że wchodzę już tylko na stony z Bawarską marką :) Jestem czynnym uczestnikiem corocznej Majówki w Toruniu od kilku lat ponieważ posiadam też moją drugą miłośc jaką jest E30 ( w tej chwili montuje w niej M54b30) W marcu chciałbym kupic wymarzoną E38 jest to piękny samochód... Zastanowie się nad każdym silnikiem, najważniejszy dla mnie jest stan... kwota jaką będę dysponował to ok 40tys zł. Mam nadzieje że wtedy na rynku będzie coś ciekawego lub może ktoś z forum (nie ukrywam że tak bym wolał) będzie miał jakiś zadbany egzemplarz. Jestem fanem tej marki więc wiecie jak będę się obchodził z moim "nowym członkiem rodziny" :) Mam nadzieję że będziecie za mnie trzymac kciuki, pozdrawiam was i wasze ślicznotki.