Dla samego wypasu warto to auto kupic za taka cene.Kilka razy opisywana na forum.Pamietam, ze byly wzmianki o wodzie w lampach i o korozji.
Dla samego wypasu warto to auto kupic za taka cene.Kilka razy opisywana na forum.Pamietam, ze byly wzmianki o wodzie w lampach i o korozji.
Anatol rozwin swoją wypowiedź...
dzwoniłem do gościa jest handlarzem i nie potrafi za dużo powiedzieć o aucie poza tym ze miała wymianę płynów z filtrami serwis klimy a skrzynia działa idealnie do malowania są wszystkie drzwi do listew i prawy tylny błotnik silnik nie chodzi równo-nie ma tragedii ale mowił ze delikatnie nierówno pracuje
Ostatnio edytowane przez scott ; 06-06-2014 o 21:47
NO FIGHT NO LIFE!!!!!
Nie jestem pewny, ale auto jest na tyle charakterystyczne z zewnątrz że to na 99% byłe auto mojego koleżki (jeździło w Gryficach, nie wiem, ze 2 lata temu? może dawniej). Obecnie kolega ma również e38 750Li. Jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany to mogę się coś dowiedzieć o tym samochodzie.
Nie znam się na autach, ale to tutaj wygląda mi na wkład +- 20 tyś :D
umówiłem się z gościem w Sochaczewie przyjechałem, dzwonie do niego i pytam o adres na jaki mam podjechac a on że zaraz oddzwoni...mija 10 minut nie oddzwania to dzwonie do niego-nie odbiera wiec kiedy mam dość i chcę się zawijać nagle typ przejeżdza koło nas betą więc my za nim ale nie mogliśmy go dogonić, telefonu dalej nie odbiera także nie polecam ...
W tajemniczy sposób auto szybko znikło z otomoto..........
Ostatnio edytowane przez scott ; 07-06-2014 o 22:12
NO FIGHT NO LIFE!!!!!
mieliśmy tylko 1.4 w dieslu nie wiem czy tam było 4 gary nawet.....
NO FIGHT NO LIFE!!!!!