Cytat Zamieszczone przez artur_diag
Cytat Zamieszczone przez Damias
Przedstaw się w opowiedznim dziale jak nakazuje regulami :)
Nie wiem kim kolego Tu jesteś, ale każdemu zwracasz uwagę żeby się przedstawił.... jesli się dobrze przyjrzeć.... to jest nabijanie postów z Twojej strony... to chyba też jest nie do końca zgodne z regulaminem... ja się przedstawiam Tutaj... pozdrawiam Cię serdecznie,
a innych kolegów prosze o pomoc, jesli nie masz nic do powiedzenia... to jako założyciel tematu prosze Cię o nie odzywanie się... do czego chyba też mam prawo...
No kur.... Zawróciłem Ci uwagę w imieniu całej społeczności forum bo po prostu jako pierwszy przeczytałem Twój post. Nie sądze żebyś przeczytał wszystkie moje posty żeby pisać że tylko pouczam innych. Jeśli byś poczytał troche forum to może by dotarło do Ciebie, że najpierw każdy się przedstawia w odpowiednim dziale. A jeśli ktoś popełnia taki błąd jak Ty to z reguły po zwróceniu uwagi udaje się do odpowiedniego działu i wszystko jest ok. A Ty się upierasz że przedstawiłeś się tutaj i tak ma być :hah:
Ja już się w tym temacie nie udzielam bo widze, że to bez sensu. Jak grochem o ścianę. My swoje a Ty swoje