Panowie, jako młody użytkownik forum (może nie wiekiem, ale stażem) apeluję o więcej poszanowania w stosunku do siebie. Nie jestem na forum 7er od dawna , ale wystarczyło aby poznać atmosferę i wciągnąć się (niestety na razie tylko wirtualnie :) ) w powiedzmy tryby tej machiny którą napędzamy wspólnie.
Widzę , że padło tu sporo naprawdę niepotrzebnych słów. Jestem wręcz przekonany iż kolega Artur jak i Anatol dali się ponieść ciut emocjom. Jest późno, każdy jest zmęczony itp. Niema co rozgrzebywać tematu.
Chłopaki , jesteście z jednego miasta , po co palić znajomość już na panewce, nie warto.
Nie stało się nic takiego żeby dochodziło do takich słów jak w postach powyżej.
Nie jesteśmy tutaj żeby skakać sobie do gardeł , ale po to aby pomagać.
Każdy jest tutaj nowy na początku i ma prawo się pomylić lub po prostu nie przeczytać regulaminu.
Moja propozycja. Rano przyjdzie admin , pozamiata, a kolega Artur przeczyta regulamin, przedstawi się w odpowiednim dziale i zacznie swoje bycie na forum od nowa.
[scroll:86d8748d2a]PAMIĘTAJCIE , ŻE ŁĄCZY NAS PASJA[/scroll:86d8748d2a]
WZAJEMNY SZACUN

Odpowiedz z cytatem
Zawróciłem Ci uwagę w imieniu całej społeczności forum bo po prostu jako pierwszy przeczytałem Twój post. Nie sądze żebyś przeczytał wszystkie moje posty żeby pisać że tylko pouczam innych. Jeśli byś poczytał troche forum to może by dotarło do Ciebie, że najpierw każdy się przedstawia w odpowiednim dziale. A jeśli ktoś popełnia taki błąd jak Ty to z reguły po zwróceniu uwagi udaje się do odpowiedniego działu i wszystko jest ok. A Ty się upierasz że przedstawiłeś się tutaj i tak ma być :hah: