Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Lampy tylnie E38

Mi chodziło o to, że ktoś założył sobie do wersji przed liftem kryształki tudzież jakiś inny wynalazek, a kolega nie wie czy mu beda pasowały do jego poliftowej. To że przed liftem nie bylo kryształkow to wiem :) Może niejasno się wcześniej wyraziłem. Generalnie gdyby kolega chciał włożyć do fl zwykłe, seryjne lampy sprzed fl (obojętnie czy białe czy pomarańczowe), to wyglądało by to conajmniej beznadziejnie. Do wersji po fl pasują moim zdaniem albo oryginalne kryształki (pomarańczowe i białe), albo jakies fajne ledy :) A tak na marginesie, to ja mam swoje ledy do sprzedania, więc jakby kolega chciał to niech pisze na PW. Mozna sobie oglądnąc w mojej galerii jak to wygląda. Na sprzedaz jest cały komplet (tylne + boczne i przednie kierunki)
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Początkujący Użytkownik
    to ja juz sam niewiem... lampy kryształki po liftingu były montowane fabrycznie?? czy też są to jakies zamienniki? a co do mojego pytania miałem okazyjnie do kupienia lampy z białym kierunkiek z e38 96rok no ale mówice ze po liftingu są te kryształki to wole dołozy i wymienie na takie jakie mają byc..

Lampy w E38 były takie:

Auta po lifcie

Auta przed liftem

Jak widać i przed i po lifcie były wersje z białym i pomarańczowym kierunkiem. Auta po fl miały lampy tylko i wyłącznie kryształkowe i moim zdaniem, jak już zakładać jakieś lampy to tylko te kryształkowe albo Ledy. Mi się moje bardzo podobają, bo w miejcu postojowych są takie świecące paski (coś jak światłowód), stop jest ledowy a reszta kryształkowa. Generalnie bardzo fajnie to w nocy wygląda. Ale ja i tak jestem fanem pomarańczowych, więc będę zakładał komplet oryginalnych kryształków.
    Tak więc kolego Francik, zważywszy że masz auto po liftingu, to w grę wchodzi wymiana na kryształki takie jak masz, tylko z białym kierunkiem, albo jakieś kombinacje z ledami (zobacz sobie u mnie w galerii jak moje kombinowane wyglądają). Ale z tego co widzę to przód i bok kierunki masz pomarańczowe, więc jeśli chcesz na tył zakładac białe, to te też by wypadało na takie wymienić, bo auto będzie wyglądało raczej średnio z bialym tyłem a pomarańczowym przodem. Inna sprawa że do tego koloru nadwozia białe mi wogóle nie pasują, no ale to tylko moje zdanie. Natomiast zdecydowanie odradzam zakładanie lamp sprzed liftu, bo będzie to wyglądało conajmniej :?
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Witam. Wolałem nie tworzyć nowego tematu więc się podepnę
    Co sądzicie o tych lampach?
    Wyglądają dobrze ale może to jakaś kiepska chińszczyzna czy jak?

Cytat Zamieszczone przez positiv
    Witam. Wolałem nie tworzyć nowego tematu więc się podepnę
    Co sądzicie o tych lampach?
    Wyglądają dobrze ale może to jakaś kiepska chińszczyzna czy jak?
    Hmmmm ;D no ori to to napewno nie jest :x
    Cеребряный бумер

20'' inch ALPINA Wheels

Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    520iA
    Z nieorginalnych to chyba najladniejsze sa widzialem na zywo i jest OK. Slyszalem opinie ze potrafia lekko zaparowac po myciu ale biorac pod uwage dostepnosc orginalnych lamp poliftowych z bialym kierunkiem mysle ze to niezly wybor. Tez mialem je kupic ale trafily mi sie ori. Gdyby nie to to wlasnie takie mialem zamiar zalozyc.

Cytat Zamieszczone przez kri100s
    Z nieorginalnych to chyba najladniejsze sa widzialem na zywo i jest OK. Slyszalem opinie ze potrafia lekko zaparowac po myciu ale biorac pod uwage dostepnosc orginalnych lamp poliftowych z bialym kierunkiem mysle ze to niezly wybor.
    Co do parowania to można je przed montarzem pociągnąć silikonem na łączeniach i powinno być ok :) Ktoś tak tu kiedyś robił.
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    nikt się przypadkiem nie orientuję ilę kosztują lampy ori przed fl z białym kierunkiem w ASO? albo może gdzie można kupić takie niezniszczone używane?

Cytat Zamieszczone przez positiv
    nikt się przypadkiem nie orientuję ilę kosztują lampy ori przed fl z białym kierunkiem w ASO? albo może gdzie można kupić takie niezniszczone używane?
    Niestety w ASO drogo. Poliftowe 700zł sztuka (w listopadzie się dowiadywałem :o ), a przedliftowe chyba niewiele tańsze. Szukaj używek na forum, alegro, ebay itp. :)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Uprawnienia umieszczania postów