Witam, nazywam siê Mateusz, od zawsze marzy³em aby mieæ kiedy¶ du¿± luksusow± limuzynê tak± jak Audi V8, Mercedes W126 / W140, lub BMW E32. Traktowa³em to zawsze jako co¶ bardzo odleg³ego ale wierzy³em ¿e siê spe³ni. Sta³o siê to dosyæ nieoczekiwanie nieco ponad tygodnia mam E32 3.0 197 KM z instalacja LPG "na ¶rubê" która zostanie przy pierwszej lepszej okazji zdemontowana (chyba nie muszê pisaæ dlaczego). Bêdzie to moje drugie auto, swoj± Skodziankê któr± dosta³em 3 lata temu od dziadka oczywi¶cie bêdê mia³ i to pewnie nie krótko. Auto przez ostatnie 2,5 roku du¿o przesz³o, miêdzy innymi zosta³o uratowane przed przerobieniem na ¿yletki, ale wiêcej szczegó³ów i historii auta i planów podam wam ju¿ w odpowiednim temacie. Na razie nie ma za bardzo co ogl±daæ ale od czego¶ trzeba zacz±æ (dlatego miêdzy innymi nazwa tematu jest w czasie tera¼niejszym a nie przesz³ym dokonanym), auto kosztuje 2500 z³, w 5 ratach po 500 z³, pierwsza ju¿ wp³acona, z zaufanych r±k od kolegi mojego szefa, a od jakiego¶ czasu równie¿ i mojego kolegi. , na pewno ja i moi koledzy z pracy (pracuje w warsztacie samochodowym jako ekspedient) bêdziemy mieli du¿o pracy. Mam jeszcze pytanie czy w blogach da siê prowadziæ lu¼n± dyskusjê na temat auta czy tylko w³a¶ciciel auta mo¿e na nim dodawaæ wpisy oraz czy jest dzia³ co¶ w stylu "inne auta u¿ytkowników".
![]()

Odpowiedz z cytatem