Mo¿e ¼le to uj±³em, ale w razie czego sprostuje, auto nie ja uratowa³em od z³omu lecz wy¿ej wspomniany kolega, prêdzej mia³ je jaki¶ typowy rolas który wsadzi³ tam najtañsze LPG i tuningowe ¶wiat³a (z ty³u ponoæ s± ledowe ale osobi¶cie nie sprwdza³em). Biszek, tak bêdziemy okre¶laæ tego mojego kolegê, poprzedniego w³a¶ciciela kupi³ auto za 500 z³ (silnik trup itd), potem auto d³ugo sta³o w gara¿u czekaj±c na fundusze, ponad rok temu temu po zebraniu pieniêdzy w warsztacie w którym teraz pracuje zosta³y wymienione za jednym strza³em uszczelki, pier¶cienie, rozrz±d ((elementy napinaj±ce) wtedy nieco ponad 440000 km przebiegu), kable zap³onowe, wyczyszczona i zakonserwowana pod³oga, tarcze, klocki, t³oczki, uszczelniacze zacisków amortyzatory, linki rêcznego i jako tako ustawione LPG. Reszta to znaczy blacharka zewnêtrzna i wnêtrze mia³y byæ zrobione w te lato, ale Biszek pieni±dze które mia³y byæ przeznaczone BMW wykorzysta³ na zakup Mercedesa W140 w stanie nie wymagaj±cym ¿adnej ingerencji.
Mogê jeszcze dodaæ ¿e po po powrocie kolegi z urlopu dostanê oryginalne pomarañczowe kierunki i ¶wiat³a tylne, je¶li kto¶ chcia³by kupiæ te tuningowe to mo¿na ju¿ teraz zagadywaæ mnie o to na PW).

Odpowiedz z cytatem