Wiadziałem że Osram takie ma :) Właśnie 5000K. A jakie są w końcu fabrycznie montowane? Bo one mają raczej poświatę niebieską niż żółtą więc chyba nie 4300?Zamieszczone przez 7ka
Wiadziałem że Osram takie ma :) Właśnie 5000K. A jakie są w końcu fabrycznie montowane? Bo one mają raczej poświatę niebieską niż żółtą więc chyba nie 4300?Zamieszczone przez 7ka
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Ja mam wszędzie 6000K i jak dla mnie jest wystarczająco w deszcz, mgłę a nawet w słoneczny dzień :)
Panowie każdy xenon (ori nie chińszczyzna) będzie miał barwę białą wpadająca w niebieski (im większre wartości ) więc ori były 4300 . Ja mam 4300 a w reszczie 8000 ... i powiem ,że jezdziłęm z 6000 i dla mnie są najlepszym kompromisem między barwą białą dzienną wpadającą w niebieski męczący .... ;)Zamieszczone przez Damias
a ja powiem tak
ze byc moze nie kazde 6000K jest takie samo jak 6000K...
ja sobie niebawem zaloze 4300 i zobacze czy bedzie jakis efekt lepszy...wtedy bede mial porownanie..
Zamieszczone przez 7ka
jak bys Krzychu chcial to mam Philipsy 4300k malo urzywane na zbyciu :D
dzieki dzieki ale nowki sztuki tylko wchodza w gre ;)
Anatol super pomysl...zmierzymy nasze xenony ;D
coraz wiecej mamy miernikow ;D
panowie...
zaglebiam sie w temat coraz bardziej...i z tego co sie dowiaduje to niestety ale wiele jest podrobionych zarnikow... z chin..lub poprostu niepodrobiobionych chinskich ...
w aso ponad 100 euro 1 szt..
ale znalazlem takie cos..
http://cgi.ebay.de/Philips-Xenon-Col...713.m153.l1262
tanie nie jest ale podobno bardzo dobre,..swiatla o wiele wiecej...
ja celuje w philipsa lub osram..
potrzebuje wiecej swiatla
;)
Mam dokładnie takie same, dają naprawdę dużo białego światła, dobre na teraźniejszą pogodę ;)
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
Panowie co do przetwornic,kupic orginalna czy moge spokojnie montowac co innego,nie wiem własnie jaki towar ma Philips,może ktos sie wypowie? :D