a skad Ty takie bzdury wyczttales ... polowa nie wypluje 260km?;o ja mam m60b30 z 95 roku i 50 tys km nim PRZETUTALEM tak ja zapier**lam non stop i co? 221 koni wyplula a ma w papierach 218:) takze to nie ejst 200 ani 190 ani 210:) to seria jest:) trafiles trupa to nei hejtuj kazdego silnika... moim zdaniem V8 z tychj lat to dobre piece:) ba... ja swojego nie moghe zajechac a mam w garazu m60b40 na przekladke:) tylko po co ruszac skoro moj silnik dziala super:)
co do autora watku:) bierz 3-4 litry v8 zagazuj i jezdzij:) nie bedziesz plakal marudzil itd:) jak mioales legenda to wiesz ze dobre czesci nie sa tanie:) przyklad klocki:) mozesz kupic takie za 400 na TYL a mozesz takie za 30:) wiec sam wiesz o co chdozi:) 2.8 to tez jednostka bardzo dobra mam znajomych co maja takie i w e38 i w e46 i nie marudza:) jedynie na moc czasami a tak to gebneralnie nie slyszalem za duzo placzow na jednostki napedowe w bmw:) a co do dziewku diesla z TAMTEJ epoki to tez lekko bajeczka z Twojej storny:) 730d w polifcie ma moj kumpel i to juz jest 6 garkow wiec brzmi spoko :) a jak CI malo to kup 4.0 d i masz DWA TURBOL:D:D i tam dzwiek juz jest KOZACKI:D ale ja jako zwolennik benzyny od siebie ODRADZAM i polecam benzynki:D tak o:P moj kapsyr:)
Chrystusie Świebodziński (ten duży co mu ręce nie opadają) przeczytał ten post i usiadł ......
Czytaj dwa,trzy razy przed kliknięciem przycisku ENTER!!!!!!!

Odpowiedz z cytatem