Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Witam Strema81

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 745 e65
    robie sobie i tylko sobie a szczerze jak kupie sobie e32 to pełen oryginał waska nerka itp. ale tu auto uwielbiam te moje e65 i w tej konfiguracji tylko ten tył mi nie pasował i tyle .................... teraz walcze z idrivem poliftowym bo też jest ładniejszy i mam drewno z polifta bo takie kupiłem okazyjnie

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    To fakt, że przedliftowa dupa na jasnych kolorach słabo wygląda, ale jak lakier jest czarny, albo granat tak jak u mnie, to to się już dobrze widzi :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 745 e65
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    To fakt, że przedliftowa dupa na jasnych kolorach słabo wygląda, ale jak lakier jest czarny, albo granat tak jak u mnie, to to się już dobrze widzi :)
    dokładnie czrna łądna ale zrebrna widać ząb czasu :-D

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    A moim zdaniem tył teraz wyglada fajnie, pozostaje założyć poliftowy przód i będzie w porządku, a na pewno ładniej niz było w oryginale

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 745 e65

Cytat Zamieszczone przez darekbb Zobacz posta
    A moim zdaniem tył teraz wyglada fajnie, pozostaje założyć poliftowy przód i będzie w porządku, a na pewno ładniej niz było w oryginale
    na dzień dzisiejszy dać 13000 pln za troche inne lampy i zderzak i grill to dla mnie nie do przejścia w dodoatku udało mi się kupić fabrycznie nowe hella za grosze więc auto i tak wygląda dużo lepiej mysle tylko nad listwami z chromami i zakończe zmiany zewnetrzne

Uprawnienia umieszczania postów