Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Witam Strema81

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Podzielam zdania Adasia. Tył po, a przód przed to nie najlepszy pomysł...

Znaczek tylko 760iL
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 19-07-2016 o 13:55

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 745 e65

Cytat Zamieszczone przez Dzuda Zobacz posta
    Podzielam zdania Adasia. Tel po przod przed to nie najlepszy pomysł...

Znaczek tylko 760iL
    niechciałbym znaczka ale klej zostal i polerka nie pomaga i musi byc 725 tds chyba nakleje i bedzie miód

Zaawansowany Użytkownik Awatar zielona krówka
    BMW
    745 E65
    Każdy ma swój gust i baje na wygląd swojej 7 ale...moim skromnym zdaniem przód przed tył po....to lipa straszna coś na zasadzie ...z tyłu liceum z przodu muzeum. ...a odnośnie ceramiki czekam i bardzo chętnie zobaczę efekt końcowy

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 745 e65
    pewnie przód tez wpadnie jak cena bedzie dobra kwestia czasu bo na razie to przesada

jak wkłada się do e32 szeroki ryj tylko a do e38 same kryształki to jest ok a jak cały tył jest ładniejszy bo chyba nikt nie powie że przedlift jest ładny to już be ? lub jak ktos nakłada same nakładki na progi do e38 >???? ja po prostu na ten tył nie mogłem patrzeć a jak mijałem polifty to mi sie bardzo podobały a auta nie zminie na nowszy bo bardzo się zaprzyjaźniłem z moim wielorybem :-D
    Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 20-07-2016 o 19:29 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisać jednego pod drugim!

Zaawansowany Użytkownik Awatar ARIE(L)
    BMW
    BMW E66 - 750 LI, FORD TRANSIT 2.0 ECOBOOST

Koledzy w sumie Ci dobrze podpowiadają no ale oczywiście nie musisz się z nimi zgadzać. Masz teraz ładny tył ale myślę, że bez zmiany przodu albo powrotu do poprzedniego tyłu się nie obejdzie przy ewentualnej odsprzedaży auta. Tak jak teraz to myślę, że tego auta nie sprzedasz. Co do znaczka to albo 745 albo jeździć z klejem albo do lakiernika z klapą. Sam w swojej mam 760 z tyłu i v12 po bokach w spadku po poprzednim właścicielu i strasznie mnie to kuje w oczy ale niebawem Bunia idzie do prawie całkowitego malowania więc dlatego jeszcze tego nie zerwałem.
    P.S
    Jak po oderwaniu przez lakiernika 760 LI i V12 będą się do czegoś nadawały to mogę Ci dać w prezencie.
    Ostatnio edytowane przez ARIE(L) ; 20-07-2016 o 19:04

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 745 e65
    napis nakleje bo malowac mi sie nie chce bo klapa ładna i oryginał lakier nakleje 750 bo polift 745 to dopiero dziwnie by wygladalo ;-D nie zalezy i na napisie ani przodzie poliftowym bo 2001 poliftu i tak nie było to tylko dla mojego oka ...... nie robilem tego aby na wiosce udawać że mam nowszy model

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Nie wiem jak autor tematu (pewnie nie widzi w tym nic złego) ale gdzie tu sens i logika kupować PL i robić go na FL?

To nie lepiej było od razu kupić FL i nie kombinować?
    Jak by policzyć czas, części, robociznę i całą ideologię potem bo jakoś to trzeba będzie wytłumaczyć kolejnemu następcy to wg mnie i ch... gra nie warta świeczki, ale na tym forum już takie rzeczy widziałem że to to tylko mały ułamek tego co tu niektórzy wyprawiają :)

PS

zmiana nerek czy lamp z tyłu w e38 czy e32 a zmiana połowy auta to lekka różnica nie sądzisz?
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    bmw 745 e65

Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
    Nie wiem jak autor tematu (pewnie nie widzi w tym nic złego) ale gdzie tu sens i logika kupować PL i robić go na FL?

To nie lepiej było od razu kupić FL i nie kombinować?
    Jak by policzyć czas, części, robociznę i całą ideologię potem bo jakoś to trzeba będzie wytłumaczyć kolejnemu następcy to wg mnie i ch... gra nie warta świeczki, ale na tym forum już takie rzeczy widziałem że to to tylko mały ułamek tego co tu niektórzy wyprawiają :)

PS

zmiana nerek czy lamp z tyłu w e38 czy e32 a zmiana połowy auta to lekka różnica nie sądzisz?
    z tył w kolor kompletny dałem 1600 z lampami ...wiec żadna kasa i moj lezy wiec pewnie z 800-1000 wyciagne

zakładając pomyślałem tak każdy laik powie super a każdy na forum że to ulep i porazka i nie myliłem się :-D

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Cytat Zamieszczone przez Strema81 Zobacz posta
    zakładając pomyślałem tak każdy laik powie super a każdy na forum że to ulep i porazka i nie myliłem się :-D

HA HA

to ma sens :)

Gratki koncepcji
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar niestepne
    BMW
    e38 728i było jest e53 4.4 i e65 3.6
    Kolego Strema81 nie ma co sie łamać auto robisz pod siebie ,widzi Ci się?Kazdy ma jakies swoje loty mnie na tyle osób ktore oglądały moje e38 i mowiło o k...a jaka kosa zdarzyły się też takie które twierdziły ło Panie ile to pieniędzy,po co to oryginał najlepszy itd.

Uprawnienia umieszczania postów