oczywiście że 7 była by lepsza ale 1000NM nie wytrzymuje i w tym tkwi problem że nie potrafią zrobić skrzyni która nadąży za tym silnikiem tylko ładują starą 5 na której są duże straty.
oczywiście że 7 była by lepsza ale 1000NM nie wytrzymuje i w tym tkwi problem że nie potrafią zrobić skrzyni która nadąży za tym silnikiem tylko ładują starą 5 na której są duże straty.
wszystko fajnie moc, z........a to pewnie fajnie ale na prostych, bo nie powiecie mi, że MB prowadzi sie jak BMW :)
jak narazie nie trafiłem na godnego przeciwnika, wielu sie wydawało że może ale jednak , mietek czy jak tam nazywanie "dla dziadka" nie ma lipy.
kolego kazik jak masz dowody na to ze mietek zle sie prowadzi to czekam..... miasto trasa nie ma sprawy chetnie zademonstruje co to może i obale mity o mercedesie.
nie znam sie na mietkach :)
pamietam tylko jak kolega opowiadał, jego tato miał nówkę kompresora C klase,a on e36 i śmiał sie, że MB to jeżdząca kanapa e36 biło na głowe MB :)
no to jak sie nie znasz to nie pisz postów na temat ktorych nie masz pojecia a ci sie wydaje. C klasa to nie s klasa a tym bardziej parametrów lepszych niż nowe s8 czy r8 które można powiedzieć że są prawie sportowe. Powiem ci wprost ze e90 m3 zostało zjedzone na a1 więc śmiało moge iść o głowe że napewno nie prowadzi sie gorzej niż bmw czy inne tego typu ciężkie auta a dość drogo wyceniam swój łeb!!!!
Jeśli masz kumpla ktory ma m5 lub szybsze chetnie pokaże mu jak sie tańczy!!!
Aleś się rozbuchał... Co to za próba prowadzenia na A1? Tu chodzi o pokonywanie zakrętów, a nie wciśnięcie gazu i wyprzedzanie słabszych. A z masą S-klasy cudów nie ma, fizyki się nie pokona.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
bez nerwacji;)
chodzi mi o porównanie c do e36, chyba ta sama półka co nie ?
z drugiej strony to po co takie auto jak i tak wszedzie kamery ograniczenia i h w dupe z tym wszystkim:)
Piszecie tutaj o skrzyni ze wiecej mi spali bo mam 5 bieg , szczerze to mam to w 4 literach ile mi to pali i tak to wliczam w koszta firmy. Jeżdze dobrym silnym mercem i czuje sie w nim super.
Nie prowadzi sie zle choc nie ma dynamic drive gdzie tutaj e65 pokłon. Kosztuje ten pojazd niewiele w porównaniu jaką daje frajde z jazdy.
Ma 177tys przebiegu go czyni silnik i skrzynie dopiero na dotarciu.
IMPEX1950 jechałeś kiedykolwiek m3 e91 ? chyba nie skoro twierdzisz że po zakrętach odejdziesz mercem, jeśli mogę spytać w jakim rejonie mieszkasz bo w następny tydzień powinienem jechać do Poznania "niebieskim kombi" jeśli chcesz się zmierzyć to z wielką przyjemnością bo chyba szukasz kogoś kto w końcu Cie objedzie a tym bardziej kombi, bo z tego co mówisz to s600 pożera wszystko na drodze, Panowie bądzmy poważni 500km to sporo ale z tego co się orientuję to są jeszcze auta mocniejsze...
No to chopoka szykuje się mega killchce to widzieć koniecznie
![]()