Poniekąd masz rację, ale z tą skrzynią auto też wymiata jak należy :) teoretycznie po co zmieniać coś co jest dobre i sprawdzone. Myślę, że Nm był głównym powodem.
Poniekąd masz rację, ale z tą skrzynią auto też wymiata jak należy :) teoretycznie po co zmieniać coś co jest dobre i sprawdzone. Myślę, że Nm był głównym powodem.
dobra koniec tematu.....teqila pucuje skóre na masce w e32, elvis trzyma cyce, kjwilk jezdzi ostrożnie a impex sie nie ściga bo nie umie jeżdzic (szkoda lasu ) i nie obala mitu....skrzynia tak czy siak jest dobra wiec zmieniamy temat
Ostatnio edytowane przez IMPEX1950 ; 27-05-2014 o 22:32
Dobra dobra , chyba się wystraszyłeś katechizacji jednak hehehehe![]()
PaweliGosia uwierz mi że ta skrzynia to jest katastrofa, szybciej chodzi dsg w skodzie tdi.
Racja ;) ale jak na ponad 10lat różnicy to różnica na światłach nie aż tak duża na korzyść bmw.
nie wiem nigdy nie miałem okazji jechac f01 760 i nie moge ocenic tego .... Zapewnie bedzie szybsza od merca i napewno bedzie stabilniejsza na drodze
Panowie, auta klasy Premium a dyskusja momentami na poziomie posiadaczy E36 1.6 na wyścigach na 1/4 mili.
Sama S'ka bardzo mi się podoba - mam sentyment do tego modelu i z tym motorem musi sobie dobrze radzić.
dokładnie dlatego zbastujemy na pare chwil...
I jak tam kolego, odczucia po dłuższym użytkowaniu 600? ;)
super, maszyna praktycznie nie stygnie i nadal mi sie podoba.
Mało pali bo ok 16l po miescie trasa 12 a to co daje z jazdy bezcenne.
Jak narazie bez awarii zero wkładu poza wymiana oleju. Przejechane 15 tys km.