Kable jakie wchodz± do tego pude³eczka s± od zmieniarki.
to jest adapter do pod³±czenia nie org zmieniarki
Hehe bez Was bym to rozkminia³ kolejny roczek :P
Tylko ,¿e z mojej zmieniarki (ori bmw) wychodzi taki kabelek http://allegro.pl/przewod-kabel-zmie...205904010.html
Ja mam autko poliftowe
V12 soundsystem !
Jutro bêdê przy samochodzie to sprawdzê :)
Ogólnie to dorwa³em zmieniarkê z e46 która ma takie same wtyczki jak te dochodz±ce do tego pude³eczka , jednak po podpieciu znajduje plyty , ilosc utworow itp jednak nie mam dzwieku .
V12 soundsystem !
Ta wiêksza wtyczka to w³a¶nie d¼wiêk
Je¶li masz DSP(a nie widzê wzmacniacza) to d¼wiêk leci cyfrowo ze zmieniarki do wzmacniacza)
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms
No w³a¶nie DSP chyba nie mam , mimo to kompletny brak d¼wiêku ze zmieniarki , zmieniarkê testowa³em w e46 i tam dzia³a³a . Jakie¶ inne pomys³y ?
V12 soundsystem !
Sprawd¼ u³o¿enie pinów w tej wiêkszej wtyczce u Ciebie i w E46. Mo¿e rozk³ad jest inny.
W E38 by³a zupe³nie inna zmieniarka.
Wg numerów E39 i E46 te¿ maj± ró¿ne zmieniarki, a jednak da siê je wykorzystaæ zamiennie.
Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms