Siemka:) Witam po przerwie:) niestety 2 dni przed majowka moj kolega rozbil sie moim bmw... niby mocno nie uderzyl ale popsul duzo elementow... ku jego szczesciu kupilem dawce:) 740ia (za chwile rozkoduje win) przekladam z niego duzo blach czyli maske zderzak blotnik klape 2x drzwi pas przedni lampe spryski itd:) chce tez przelozyc srodek i tu sie pojawiaja moje pytania:)
Pyt 1 :
Dawca ma czarna lamana grzana skore z pamieciami w supert stanie - biore:) ale co wziac? rozumiem ze boczki fotele itd ale co jeszcze zeby dzialala pamiec i elektryka ? moduly jakies? gdzie one sa? (ja mam u siebie zwykle skorki bez elektryki tylko grzanie:) ale dawca i moje auto to przedlifty)
Dawca ma mala nawi a ja zwykle obc - co wziac zeby przelozyc wszystko tak zeby dzialal przynajmniej komputer i radio?:) bo nawi i tak uzywac nie ebde ale no czytnik itd wszystko jest...:) wiec wezme wszystko i pytanie CO konkretnie wziac zeby wziac wszystko i nie napotkac problemow:) (lacznie z ramka:P)
Pyt 3 - ona ma intensywne mycie a ja nie (mam spryski ale nie podlaczone nie mam instalacji - co wziac z dawcy zeby spryski zadzilaly :)
PYT4 - chce servtronic - jak wymienic co wziac ?:)
jak cos mi sie przypomni to dam znac:) i bede dopisywal w tym temacie a tymczasem ide rozkrecac... pozdro! (ps bedzie duzo gratow do 740 ia ale to w osobnym temacie jak juz wezme wszystko do swojej to napisze co mi zostalo)
Numer podwozia WBAGF61090DG39744 Kod typu GF61 Typ 740I (EUR) Typoszereg E E38 () Seria 7 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M60/2 Pojemność skokowa 4.00 Moc 210 Napęd HECK Skrzynia biegów AUT Kolor FJORDGRAU METALLIC (310) Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW) Data prod. 1995-01-26
Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S214A AUT.STABIL.-CONTROL+TRAKTION(ASC+T) Automat. ukł. przeciwpoślizg. (ASC+T) S216A SERVOTRONIC Wspomaganie układu kier. Servotronic S295A LM RAEDER/STERNSPEICHE 96 Obr. BMW, st. le. Exclusivstyling S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn. S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego S456A KOMFORTSITZE ELEKTRISCH VERSTELLBAR Fotel komfort z pamięcią S464A SKISACK Worek na narty S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL System nawigacji Professional S629A AUTOTELEFON MIT KARTENLESER VORN Tel. sam. sieci D z czytn. kart z przod. L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.
ahh nikt nie wie nic:D no ze ja sie nie znam to wiem :D ale ze Wy nie wiecie...:d:D
Edytuj posty !!!!