Witam bylem dopiero dzis na kompie z moja e38 bo bylem zawalony robota.Mieszkam w holandii i ciezko tu o dobry warsztat wiec wybralem ten najblizej zeby nie meczyc tej skrzyni gosc mi wyskoczył z komputerkiem ktory wygladal jak malutki kalkulator firma launch no i odrazu mi sie to zle skojarzylo ale mysle lepszy rydz niz nic.Jak dojechalem to skrzynia byla na biegu awaryjnym i palila mi sie trakcja kazal mi zgasic samochod i podlaczyl błedy ktore wykrył to bład biegu drugiego i blad predkosci tego biegu czy blad predkosci skrzyni co o tym sadzicie?zrobil mi takze adaptacje (reset) podczas mojego wypadku skrzynia prawdopodobnie dostała strzała od spodu bo zerwało taka mala prostokatna aluminiowa osłone tak jakbys spod miski oleju na skrzyni czy z okolic skrzyni nie wiem co teraz mam robic mysle zeby pojechac okolo 30 km ode mnie tam maja bosch kts 670 prawdopodobnie i moze tam mi cos wyczarują ? nie znam sie na tych komputerach do diagnostyki i nie wiem co jest dobre a co złe prosze o wasze opinie.Bo jak skrzynia jest do rozbiorki i roboty to nie chce robic tego w holandii.Jak juz podam auto do polski na lawecie i tam bede dłubał.Robilem w holandii skrzynie w audi A8 4.2 2002 rok i wynioslo mnie to 2300E i auto wracalo 3 razy na gwarancje a w polsce zrobiliby mi to za polowe tej kwoty takze