co do felg to racja zgadzam się w 100% że słabo wyglądają z tą oponą bo jest to jest 235/40 a powinna być 235/50 ale kupiłem je takie już a z tyłu są nowe opony po 7mm bieżnika a z przodu po 6mm bieżnika także szkoda mi na raize wyrzucać je gdzie mam ważniejsze wydatki typu nowy zderzak przedni i jutro wymiana oleju w silniku bo reszta jest wymieniona :) nowe amory spreżyny wahacze końcówki łożyska z tyłu wszystko ;) jedynie dziś wymieniłem klocki z tyłu bo się skończył i założyłem klamkę nową bo doszła już ;)
Miejmy nadzieję że koła z czasem gdy auto zostanie zglebione zaczną wyglądać lepiej choć nie ukrywam że marzy mi się styling95 :)
Co do shadowline to zgadzam się folia na nerkach jest mega ;) sam w e36 mam folię czarny mat i jestem zadowolony z tego bardzo ;) shadowa planuję zrobić na tych listwach folią właśnie bo zajmujemy się z kolegą oklejaniem foliami także ogarniemy to śmiało a jak wiadomo jak już shadowline to i trzeba black hella odrazu zrobić :)
W weekend postaram się porobić więcej lepszych fotek jak już co nie co ogarnę auto :)
Dziękuje za wszystkie opinnie pozdrawiam :)