Nawigacja Mk3 wychodziła z monitorem 4:3? Wydawało mi się że z kwadratowym wychodziły Mk1 i Mk2, Mk3 był już 16:9 (montowany od września 2000r), Mk 4 to praktycznie to samo co Mk3 tylko dołożona funkcja czytania DVD. Generalnie w tym roczniku na pewno powinien być fabrycznie ekran 4:3
Kanapa faktycznie nie jest regulowana elektrycznie. Ten przycisk wysuwa tylne zagłówki. Gdyby miał narysowane w dolnej części dodatkowe dwie strzałki w poziomie, to regulowałby też pochylenie oparcia. No i jako opcja była też funkcja pompowania, taka sama jak z przodu w fotelach w wersji "komfort". Takie z resztą są w tym aucie. Swoją drogą ciekawa opcja. Przednie fotele łamane i pompowane, ale bez grzania. W 9 na 10 takich wersji auto pochodzi ze słonecznej Italii :)
Uszczelki robiłem u siebie w 750 przy przebiegu niecałe 300tyś. Kosztowało mnie to wtedy ok 1000zł (robocizna + oryginalny komplet z ASO). Przy wymianie trzeba uważać, żeby nowe się nie podwinęły, bo dalej będzie lało. Przy okazji można pomyśleć nad wymianą świec, bo jest o wiele łatwiejszy dostęp :)
Fotele albo wymienione, albo gruntownie odrestaurowane, bo nie ma opcji żeby była taka różnica w stanie skóry pomiędzy fotelami a kierownicą. No chyba że ktoś ma na obu rękach 8 sygnetów ;) Nawet po tylnym boczku widać że mocno wytarty, co się na prawdę rzadko zdarza.
Tylne koło faktycznie wygląda jakby miało negatyw. Trzeba by dokładnie sprawdzić o co chodzi.
Ogólnie nie wygląda źle. Połowa ludzi na forum wymieniała lub malowała fotele. Dziwne że ktoś sie nie pokusił o zrobienie kierownicy, bo porządne obszycie to koszt +/- 200zł. Malowanie można spokojnie zrobić samemu. Dzień pracy i kilka dobrych środków do skóry (zmywacz, pasta tonizująca, mleczko nawilżające) to koszt też ok 200zł i fotele wyglądają jak nowe. Dziwne że boczkami się nie zajęli. W związku z czym obstawiam że fotele/kanapa przełożone są z innego auta, ale to nic złego, o ile wszystko działa :) Ciekawi mnie jaka jest cena i jaki przebieg podaje właściciel

Odpowiedz z cytatem