No właśnie ja mam m60 i niewiem czy da rade. Poza tym wolałbym nowe przewody bo jest tam jakiś dlawik w środku i później kiera słabo odbija
No właśnie ja mam m60 i niewiem czy da rade. Poza tym wolałbym nowe przewody bo jest tam jakiś dlawik w środku i później kiera słabo odbija
Mam takie pytanie, czy belka mocującą zderzak ta aluminiowa, jest taka sama dla wersji przed liftem jak i polifcie? i czy sa roznice dla wersji silnikowej benzyna a diesel?
Z gory dziekuje.
Potwierdzam co do przewodów wspomagania. Miałem to szczęście, że trafiłem na dobry używany za 40zł bodajże, ale to loteria i nie wiadomo ile pojeździ.
Nikt nie będzie mi mówił, jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podziałami jeśli chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Dobra dzieki, a jeszcze jedno, czy amortyzatory zderzaka (odbojniki) są takie same jak w e39?
Koledzy mam taką sprawę - zdecydowałem o obniżeniu swojej e32 ale żeby zachować jako taki komfort. Zastanawiam się nad sprężynami MTS -45/35.
Sprawa 1. Czy koś by mógł podrzucić jakąś fotkę jak mniej więcej wygląda samochód z takim obniżeniem?
Sprawa 2. Czy standardowe amory(które są w całkiem dobrym stanie) zniosą to jakoś? Czy skróci się drastycznie ich żywot?
Sprawa 3. Czy po taki zabiegu konieczna jest korekta geometrii?
Zaznaczam że sporo czytałem o tym na forum,bo tematów jest multum,tylko ciężko jest znaleźć konkretne info na nurtujące mnie pytania. A że jestem totalnym laikiem w tym temacie bo nigdy mnie to nie interesowało,więc pytam tutaj ludzi którzy mają o tym pojęcie.
Z góry dziękuję
Ostatnio edytowane przez rogal ; 15-09-2015 o 09:34
Dziękuję za szybką i rzeczową odpowiedź.
Na tym zdjęciu tył wydaje się lekko siedzieć,ale gdzieś wcześniej czytałem że masz butle w bagażniku,więc to może dlatego? Ja nie mam gazu. Póki co siedzą u mnie 16" więc efektu WOW chyba jeszcze nie będzie?
Butla wbrew pozorom nie jest wcale aż tak ciężka, a tył zawsze będzie tak wyglądał, bo linia błotników nie jest poprowadzona tak samo z przodu i z tyłu. Przyjrzyj się. U mnie podłoga auta jest mniej więcej równoległa do asfaltu, bo nie chciałem mieć klina.