Czy montował ktoś z was odme firmy swag? Można śmiało zakładać?
Czy montował ktoś z was odme firmy swag? Można śmiało zakładać?
Panowie, rzecz przy m57 2.5d. Kolega podjechał do Mnie e39. Silnik był nie dogrzewany( wskazówka nie stała w pionie). Po wymienia termostatów, jest spoko ale ciepłego nawiewu brak. W inpa wywaliło sensor nasłonecznienia, ktoś nie podpiął. Jest spięte. Elektrozawory, podłożone. Niestety, zimne dalej. Po odpięciu wtyczki elektrozawrów, nadal zimne powietrze... Panel klimy podmieniony. Auto posiada webasto, podłączenie do sterownika poprzez inpe - error. Ale czy to ma coś wspólnego ?
e38 728, E39 523, E53 3.0i
Panowie od czego ta wtyczka e38 pod tylnia półką ?
W poliftach kładli wiązkę nawet jak nie było na wyposażeniu ? Dziwne
Wygląda na wtyczkę do kurtyny airbag
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Hmm wtyczka idzie na dół po siedzisku. Dwa kabelki zielony i brązowy
Ja mam przedlifta a środek od polifta to musiałem dokładać te dwa kable. Myślę że niektóre opcje wyposażenia miały już podprowadzone wiązki bo jak dokładałem czujniki przód + tył to w bagaju miałem już wtyczkę do sterownika czujników i w konsoli do przycisku. Ewentualnie kwestia wiązki że wkładali taką jaką mieli więc w niektórych przypadkach może być więcej wtyczek i kabli pomimo braku danych opcji wyposażenia.
Gdzie jest sterownik VDM w BMW f01?